robots on cyber monday

Photo by Besjunior

Det er travle dager for e-commerce teamet vårt og vi ser etter nye kollegaer med Magento-kompetanse til hovedkontoret vårt på Forus.

I dag er vi to prosjektledere som jobber mot et team på 6 utviklere i Vietnam. Vi ønsker flere utviklere her i Norge og søker deg som har 2-3 års erfaring med utvikling og forvaltning av Magento/Magento 2.

Som Magento-utvikler i Netpower vil du få alle typer utviklingsoppgaver. Alt fra justeringer i front-end til tyngre utviklingsoppgaver på oppdrag fra kunde. Vi søker deg som er trygg og erfaren, og som trives med å jobbe selvstendig med plattformen.

Har du lang Magento-erfaring, men har lyst å prøve deg på noe nytt? Hos oss kan du få i pose og sekk! Netpower jobber på mange andre prosjekter som ikke er e-commerce relatert, og det vi ønsker oss aller mest er utviklere som har lyst til å jobbe med forskjellige teknologier, verktøy og rammeverk. For deg som er løsningsorientert og lærevillig har vi oppgaver på store prosjekter innen custom development, mobil- og apputvikling, webutvikling, produktutvikling og Office 365.

Vil du ta en samtale og diskutere dine muligheter i Netpower? Send søknad og CV via denne stillingsannonsen på Finn.no

Ikke utvikler?

Vi er også interessert i deg med som har jobbet som prosjektleder, konsulent, rådgiver, kundeansvarlig eller lignende på Magento-prosjekter. Rollen som skal fylles skal være kontaktpunkt for både kunde og utviklerteamet. Det kreves derfor at du har en del teknisk kompetanse på Magento. Vi trenger deg som kan lede videreutviklingen av våre eksisterende løsninger, og som også kan være prosjektleder på nye kunder. I tillegg til kundedialog, vil mye av arbeidshverdagen din bestå av oppfølging av utviklere, skrive kravspekker, samt arbeid med estimering og prising.

I Netpower har vi flere satsingsområder i tillegg til e-commerce. Vi ønsker derfor at du er fleksibel og tilpasningsdyktig i forhold til hvilke prosjekter du jobber på og at du er positiv til å jobbe med nye plattformer når anledningen byr seg.

Interessert? Send søknad og CV til rekruttering@netpower.no