Erfaren UX/UI-designer til produktteam

Netpower er et softwareselskap som utvikler vi fag- og styringssystemer innenfor kvalitet, forbedring og HMS. Til vårt produktteam søker vi nå en erfaren UX/UI-designer som kan videreutvikle både arbeidsflyt, brukeropplevelse og visuelle grensesnitt i våre webapplikasjoner.

Gode løsninger på komplekse utfordringer

Å jobbe med utvikling av fagsystemer er ikke for hvem som helst. Kundene våre er store norske virksomheter med ledere og ansatte som er avhengige av våre løsninger for å gjennomføre og dokumentere ulike arbeidsoppgaver, og for å utøve deler av sine ansvarsområder.

Brukergruppene er mange og løsningene vi leverer skal støtte både de som planlegger, støtter, gjennomfører og leder operativ virksomhet. I alle produktene våre tilbyr vi også nødvendige løsninger for sammenstilling av data og rapportering, som verdifull beslutningsstøtte for ledere.

Vi trenger derfor en designer som motiveres av å jobbe med komplekse applikasjoner og arbeidsflyter, og som trives med designoppgaver som til tider har høye krav til problemløsingsferdigheter og en grundig forståelse av produktets bruksområder.

Hvis dette skremmer deg litt, så kan vi forsikre deg om at vi har et støttende og samarbeidsorientert arbeidsmiljø. Vi er alle avhengige av hverandre og vi deler villig av vår kompetanse og innsikt for å spille hverandre gode. På toppen av det hele er vi veldig hyggelige også 😊

Jobb tverrfaglig i produktteamet

Netpower er en forholdsvis liten organisasjon, men vi utvikler, leverer og forvalter flere softwareprodukter. Dette får vi til fordi vi har ansatte som motiveres av å bruke sin tekniske kompetanse på mange ulike områder. Vi samarbeider på tvers av fag og team, og de fleste av oss bidrar på flere produkter parallelt.

Vi har produkter i flere faser av livssyklusen og du får muligheten til å jobbe med videreutvikling av etablerte produkter, videreutvikling av produkter i vekstfasen, samt helt nye produkter som skal lanseres. Som designer vil du inngå i flere produktteam, og prioriteringer og tidsbruk vil variere etter teamets behov og kapasitet.

Våre softwareprodukter er hyllevareløsninger som vi eier. Alle utviklingsaktiviteter foregår inhouse og vi tar alle beslutninger selv. Som designer vil du få stor påvirkningskraft og du jobber tett med produkteier for å komme frem til gode løsninger.

Vi har også fageksperter og rådgivere som jobber tett med kundene, og som besitter verdifull domeneskunnskap og kundeinnsikt. Dette er også ressurser som du som designer kan spille på.

“En erfaren start-up”

Å jobbe med produktutvikling krever et gründer-tankesett. Vi har mer enn 25 års fartstid i IT-bransjen og liker å kalle oss selv for «en erfaren start-up».

Produktutvikling er utrolig gøy og utfordrende, men det er også krevende. Vi må raskt kunne tilpasse oss nye kundekrav, endringer i markedet og gripe muligheter når de dukker opp. Disse kravene til fleksibilitet gjør igjen at endringer skjer forløpende, både i prioriteringer, i planer, i produktet, i strategien og i størrelsen på teamet.

For å trives hos oss må du være litt tiltrukket av kaoset som produktutvikling til tider kan føre med seg, og man trenger nok en litt høyere omstillingsevne enn det man gjør andre steder.

Når det er sagt så skiller vi oss også veldig fra den «typiske start-upen» ved at vi er et etablert selskap uten eksterne investorer som pusher oss, vi tilbyr et godt og avbalansert arbeidsmiljø, vi har fokus på personlig og faglig utvikling, og vi har en helt normal arbeidstid som er forenelig med et aktivt liv utenom jobben.

Relevante ferdigheter og erfaring

Til denne stillingen søker vi kandidater som har relevant høyere utdanning, og som har noen års erfaring med UX/UI-design. Du har jobbet med utviklere og har forståelse for tekniske rammer og begrensninger.

Du skal ikke jobbe direkte med HTML, CSS eller Javascript, men du forstår hvordan disse webteknologiene fungerer, for eksempel i responsivt design.

Vi jobber med designsystemer og komponentbibliotek og vi må ta hensyn til UU-krav/WCAG i våre løsninger. Hvis noe av dette er ukjent terreng for deg, så legger vi til rette for kompetanseutvikling.

Ideelt sett har du erfaring fra produktutvikling (gjerne av webbaserte applikasjoner), men det er ikke et krav for å bli en del av vårt team. Det viktigste er at du hygger deg med problemløsing og designarbeid.

Praktisk:
Vi bruker Figma som designverktøy og Jira fra Atlassian til oppgave-/prosjektstyring. Arbeidsspråket i Netpower er norsk, men vi kommuniserer på engelsk til vårt utviklerteam. God norsk- og engelskkompetanse er derfor viktig.

What’s in it for you?

 • Du får jobbe med et team med stor kompetansebredde innenfor teknologi og produktrelaterte fagdomener.
 • En selvstendig rolle med mye innflytelse.
 • Et lystbetont og positivt arbeidsmiljø.
 • Varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter.
 • Kompetanseutviklingsbudsjett på kr 15 000,- per kalenderår.
 • Du får jobbe med en hyggelig og begavet gjeng som har det gøy på jobb!

Andre kjekke ting vi kan by på:

 • Fleksibel arbeidstid.
 • Daglige foosball-kamper.
 • Dusj- og garderobeløsning for deg som er av den aktive typen.
 • Gratis parkering og flust av parkeringsplasser.
 • HjemJobbHjem.
 • Felles kantine med deilig dessert hver fredag.
 • Behandlingsforsikring.
 • Dekning av trening eller medlemskap i DNT.

Søk på stillingen

Høres dette interessant ut, så hiv deg rundt og søk på stillingen. Vi vurderer kandidater fortløpende og kan ta en beslutning raskt.

Send oss gjerne din CV, søknadsbrev og lenke til din LinkedIn-profil til rekruttering@netpower.no.

I løpet av rekrutteringsprosessen kan det bli aktuelt med en presentasjon av ditt arbeid eller at du får en case-oppgave som skal løses hjemme.

Søkere uten søknadsbrev, eller søknader levert på engelsk, vil ikke bli vurdert.

Spørsmål om stillingen

Cathrine Knag
HR Manager
902 92 453
cathrine.knag@netpower.no

Bli kjent med oss!

Les mer om hvordan det er å jobbe i Netpower.

Jobb hos oss

Stillingsinfo

Ansettelesform: Fast, heltid

Arbeidssted: Sandnes

Stillingen ble lyst ut 15.05.2023