Vi søker utviklere – ikke konsulenter!

La oss gå rett på sak, dette får du hos Netpower:

1) Fast arbeidssted
Du får fast arbeidsplass i vårt inhouse-miljø på Forus. Vi lever ikke av å leie ut våre ansatte og vi plasserer deg ikke på kundens kontor, selv om du utvikler software for kunden.

2) Fast lønn
Vi tilbyr en fast årslønn som vi blir enige om sammen. Ventelønn og provisjon på fakturerte timer hører ikke hjemme i et softwarehus.

3) 100% softwareutvikling
Vi vil ha deg med Get Shit Done Spirit! Kundemøter, mersalg, oppsalg og fjas er ikke riktig bruk av din tid. Det har vi prosjektledere og key account managers til. Du skal få jobbe i fred med det du kan best.

4) Populære teknologier
Vi leverer på mange ulike tech stacks med .NET, React.js, Angular, Vue.js, JavaScript, Flutter/Dart, React Native, PHP, Laravel, Symfony og flere.

5) Se koden din «in action»
Prosjektteamene våre er små. Det betyr store fordeler for deg: Innflytelse og deltakelse fra løsningsarkitektur og spekking, til ferdig produkt. Du kan følge applikasjonen etter at den er tatt i bruk, og ha en viktig rolle i videreutvikling og application lifecycle management. Ingen utviklere hos oss skal sende av gårde kode som de aldri får se igjen.

6) Ingen gamle systemer
Våre oppdrag er å utvikle NYE systemer. Vedlikehold og videreutvikling av kunders eldgamle systemer er ikke en tjeneste som vi tilbyr. ASP.NET Web Forms? No way.

7) Kollegaer som du faktisk kjenner
Vi er 35 ansatte. Det er et ganske overkommelig tall. Du kan navnet på alle i selskapet, du kjenner de som jobber i din avdeling og du har god innsikt i hva folka i teamet ditt driver med på fritiden. I dag er vi syv utviklere på hovedkontoret på Forus og vi planlegger å bli maks 10 utviklere totalt.

8) Obligatoriske foosball-kamper
Du blir uglesett når du ikke deltar i de daglige foosball-kampene. Vi spiller i arbeidstiden. Av og til etter arbeidstid også 😉

9) Ingen tvangssertifisering
Et sertifiseringsløp skal være lystbetont og du velger selv hvilken retning du ønsker å gå. Hvert år setter vi av kr. 15.000 som du kan bruke til egen kompetanseutvikling.

10) Timeføring i ett system
Du fører timene dine i Netpower sitt system og prosjektleder sørger for at det blir fakturert. Ferdig snakka.

Hvem søker vi?

En fullstack- eller backend software developer med utdanning og erfaring. Du må gjerne være en hyggelig og jordnær type som oss, men det er ikke et krav for stillingen.

Send en e-post til Cathrine Knag hvis du vil ta en prat 🙂

Litt om Netpower

Netpower er et norskeid IT-selskap som leverer løsninger og tjenester innenfor softwareutvikling og IT-drift. Vi har vært i bransjen siden midten av 90-tallet og i dag er vår kjernevirksomhet utvikling av egne softwareprodukter, samt utvikling av custom software for kunder.

Som utvikler hos oss vil du i all hovedsak jobbe med utvikling av custom software.

Prosjekter som vi jobber på akkurat nå:

Det kjekkeste vi gjør er å utvikle custom løsninger for web og mobil, og akkurat nå jobber våre utviklere på følgende prosjekter:

  • Luftfartstilsynet i Norge: Et droneoperatørregister med integrasjon til et tredjeparts Learning Management System.
  • Det islandske luftfartstilsynet: Et droneoperatørregister og et egenutviklet Learning Management System for droneoperatører.
  • Kolumbus: Mobilapplikasjoner som bruker sanntidsdata, kartdata, tracking av passasjerer og pay-as-you-go betalingsløsninger.
  • Kartverket: En applikasjon som brukes av bl.a. kommuner for å få oversikt over tilgjengelighet i bygg og uteområder for mennesker med spesielle behov (universell utforming).
  • Kulturtanken (fagetat underlagt Kulturdepartementet): Et fagsystem for Den kulturelle skolesekken som håndterer forslag fra aktuelle utøvere, booking- og turnéplanlegging. Webportalen er et arbeidsverktøy for alle grunnskoler og videregående skoler i Norge.

Ansettelesform: Fast stilling, heltid (100%)

Arbeidssted: Sandnes, Rogaland

Spørsmål om stillingen

Cathrine Knag
HR og rekruttering
902 92 453
cathrine.knag@netpower.no

Bli kjent med oss!

Les mer om hvordan det er å jobbe i Netpower.

Jobb hos oss