Webløsninger

«Software spiser verden». Sitatet tilhører Marc Andreessen, amerikansk entreprenør, investor og softwareingeniør – og det har aldri vært mer sant enn i dag. Software, eller programvare er noe vi forholder oss til daglig. Appen du bruker til å registrere dagens treningsøkt. Internkontrollsystemet du bruker til å rapportere inn et avvik når du er på jobb. Kommunikasjonsløsningen du bruker for å gi beskjed til skolen at ditt barn ikke kommer i dag på grunn av en forkjølelse. Alt dette er en form for webløsninger som er laget for å løse et problem, forenkle en prosess, gi en form for verdi til sluttbruker.

Gjennom over 15 år med utvikling av webløsninger har Netpower levert et enormt bredt spenn av forskjellige løsninger til våre kunder. Dette stiller oss i særdeles fordelaktig posisjon til å hjelpe akkurat din organisasjon oppnå deres satte målsetninger.

Systemutvikling

Teknologi er ment til å hjelpe oss med økt effektivisering og økt produktivitet. Teknologi hjelper oss med å løse utfordringer på en mer tilfredsstillende måte. Kanskje din organisasjon har en utfordring som kunne blitt løst ved hjelp av teknologi? Vi skreddersyr løsninger for våre kunder – måtte det være bookingløsninger, forretningsstøtteverktøy eller applikasjoner.

Save

Design

Mennesker er visuelle dyr som legger stor vekt på det vi ser. Dagens brukere forventer et godt design. Netpower tilpasser og skreddersyr et design for akkurat din organisasjon slik at løsningen står godt rustet til å møte de brukerkravene som finnes i det teknologiske landskapet.
Vi vet også at utseende og design henger nøye sammen med brukervennlighet og brukernes helhetsopplevelse. Derfor legger vi vekt på at løsningene skal være unike, se profesjonelle ut og reflektere organisasjonens uttrykk for å sikre tilliten til selskapet, både eksternt og internt.

Applikasjoner

Der vi tidligere brukte store tunggrodde softwareløsninger til å løse et problem blir bruken av apper mer og mer utbredt i dag. Alle vet hva en app er, men det betyr nødvendigvis ikke at en app er den riktige måten å tilfredsstille et behov på. Det finnes flere typer apper som kan velges hvis dette er noe din virksomhet vil utvikle. Native applikasjoner for iOS og Android er det de fleste kjenner best mens progressive webapplikasjoner er det nye og i vinden akkurat for øyeblikket grunnet sine lave vedlikeholdskostnader blant annet.
Netpower bistår din organisasjon med konsept, design og utvikling av applikasjoner.

Relaterte prosjekter