Loading...
SharePoint og Microsoft 3652022-07-08T09:03:45+02:00

Fra intranett til digital arbeidsplass

Netpower har levert tradisjonelle intranettløsninger i mange år. Vi har sett et tydelig skifte fra et intranett som fokuserer på enveiskommunikasjon, til en intern plattform som skal fremme deling og samarbeid i organisasjonen. Ved å koble til andre verktøy, programmer og tjenester blir intranettet til en digital arbeidsplass som forenkler prosesser og støtter de ansatte i sitt arbeid.

Komplett digital arbeidsplass på Microsoft 365

Netpowers team består av konsulenter med både teknisk- og forretningsbakgrunn. Vi er sertifisert silver partner med Microsoft, og flere av våre folk har sertifisert seg innen Microsoft sitt økosystem. Vi veileder bedrifter med hvordan man kan ta i bruk forskjellige Microsoft 365-produkter i organisasjonen, og så tar vi oss av den tekniske implementeringen av løsningene.

Microsoft SharePoint

Dere har kanskje et intranett på arbeidsplassen i dag som er bygget på SharePoint-plattformen. Et SharePoint-intranett fremmer deling og samarbeid. Man kan bygge områder og portaler etter bedriftens behov, og koble disse til ekspertise, innhold, innsikt og kollektiv kunnskap i organisasjonen.

Det mange ikke vet, er at interne prosesser kan effektiviseres ved å integrere viktige 3. parts-programmer og verktøy i SharePoint, slik at man har alt man trenger for å jobbe effektivt, samlet på ett sted. Med SharePoint-mobilappene har man også sikker tilgang til viktige områder, filer, data og programmer når man er på farten.

Integrasjoner mot SharePoint

Netpower har lang erfaring med integrasjoner mellom ulike systemer og utvikler SharePoint-integrasjoner mot ønskede forretningssystemer. Ta en prat med oss hvis du trenger hjelp til å finne løsninger som gjør at bedriftens øvrige IT-systemer kommuniserer sømløst med SharePoint.

Integrasjon av kvalitets- og internkontrollsystem

Netpower Kvalitet er vårt egenutviklede kvalitets- og internkontrollsystem, og vi tilbyr en sømløs integrasjon som gir følgende muligheter i SharePoint:

  • Avviksrapportering i SharePoint
  • Søke- og oppslagsfunksjon i SharePoint for styringsdokumenter lagret i Netpower Kvalitet
  • Varslingsfunksjon i SharePoint for oppgaver som må håndteres i Netpower Kvalitet
  • Tilpassede rapporter for ledelse med styringsdata fra Netpower Kvalitet

Design og kommunikasjon

Å utvikle et godt intranett er mye mer enn bare et IT-prosjekt. Innhold, struktur og brukervennlighet er minst like viktig som den tekniske leveransen.

Netpower har egne interaksjonsdesignere som utelukkende arbeider med brukeropplevelse, navigasjon og design. I tillegg har vi rådgivere med erfaring fra markedskommunikasjon og merkevarebygging som kan bidra med nødvendig kommunikasjonskompetanse i utviklingen av et nytt intranett.

Microsoft Teams

Teams er blitt et viktig verktøy for samarbeid, enten man sitter på samme kontor eller på ulike lokasjoner. Bruken av Teams er utbredt, men mange synes fortsatt det er utfordrende å ta i bruk produktet. Årsaken til dette er ofte manglende innføring i mulighetene som finnes i Teams, og at det ikke er utarbeidet en beste praksis i bedriften.

La oss hjelpe deg med Teams

I Netpower bruker vi Teams og vi kjenner verktøyet godt. Vi kan gi deg en grundig innføring i de ulike mulighetene som finnes i Teams, og hjelpe deg til å få mest mulig nytte ut av verktøyet.

Har dere for mange team? Burde dere begrense hvem som får opprette team? Kanskje dere skulle hatt en chatbot i Teams som kan være behjelpelig med å svare på ofte stilte spørsmål? Eller ser du kanskje hvordan arbeidsflyten ville vært mer effektivt om verktøyene du bruker for dokumentasjon og rapportering også var tilgjengelig i Teams?

Du har kanskje kartlagt alle utfordringene dere har, og lurer på hvordan du kommer videre. Her kan vi hjelpe – ikke bare med rådgivning, men også med den tekniske implementeringen.

Microsoft Power Platform

Alle bedrifter har noen arbeidsoppgaver som er monotone og repetitive. Slikt manuelt arbeid kan og bør automatiseres for å effektivisere drift. Eksempler kan være å scanne reiseregninger, lage en produktoversikt, oppdatere et varelager eller organisere tilgangsstyring. Mulighetene er praktisk talt ubegrensede; alle prosesser hvor man har repetitive og manuelle steg, kan automatiseres. Til dette arbeidet bruker vi Microsoft Power Platform.

En plattform med lavkodeverktøy

Microsoft Power Platform består i dag av:

  • Power Apps
  • Power Automate
  • Power BI
  • Power Virtual Agents

Ved å bruke disse verktøyene sammen kan man bygge løsninger som effektiviserer drift og skaper vekst. Hensikten med lavkodeverktøy er at man ikke trenger å være softwareutvikler for å lage apper eller automatiserte prosesser for bedriften.

Flere av våre folk jobber i krysningspunktet mellom teknologi og forretning og kan utvikle kodefrie løsninger tilpasset din bedrift.

Microsoft Azure

Netpower er Microsoft Silver Partner på skyløsninger og med vår ekspertise på Azure og Active Directory tilbyr vi optimaliserte og integrerte løsninger for både datalagring og -håndtering, samt tilgangsstyring.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om hvordan man kan bruke SharePoint, Teams eller Power Platform for enkel deling av felles ressurser, effektivt samarbeid og digital arbeidsflyt?

Ring oss på 51 95 80 00 eller send en e-post til salg@netpower.no

Go to Top