Nettsider

Gjennom vår lange erfaring har vi tilegnet oss solid forretningsforståelse og brukerforståelse. Vi legger vekt på at vår leveranse skal passe til ditt behov og til dine kunders forventninger. Nettsidene skal være intuitive, brukervennlige og synlige på nett, uansett plattform.
En nettside er ditt hjem i den digitale verden. Et hjem som fremstiller din organisasjon på en tilfredsstillende måte.

En god nettside skal ikke bare se bra ut. Den skal også være et verktøy for å nå dine konkrete mål.

Som kundefokusert softwarehus med lang erfaring har vi opparbeidet oss en forretningsforståelse og brukerforståelse som få andre leverandører kan vise til. Evnen til å tenke på vegne av kunden samt et ønske om at alle våre kunder skal lykkes med sine digitale målsetninger er det som fører til vellykkede leveranser og lykkelige kundeforhold som strekker seg over flere år.
Nettsiden din skal fungere som et medlem av ditt salgsteam, kanskje ditt viktigste medlem. En nettside skal, uavhengig av plattform, tilfredsstille følgende krav:
  • Tiltrekke seg potensielle kunder med et stilrent design og godt innhold
  • Kommunisere bedriftens budskap på en måte som understøtter bedriftens satte målsetninger
  • Tydelig fremstilling av hva det er som skiller dere fra konkurrentene
  • By på optimale brukeropplevelser – uavhengig av hvilken enhet som brukes
  • Fronte dine produkter og tjenester på en måte som konverterer en besøkende til kjøper så effektivt som  mulig
Med over 1000 leveranser innenfor dette segmentet vet vi hvilken plattform som passer for din organisasjon basert på dine behov.
Dagens teknologiske landskap baserer seg i større grad på mikrotjenester og effektiv samhandling mellom forskjellige plattformer. Dette gjør seg også gjeldende på flere nettsider. Du som kunde ønsker gjerne å integrere din nye nettside mot et CRM system eller en forretningsstøtteapplikasjon? Ingen problem! Netpower har flere års erfaring med integrasjoner mot 3. partsløsninger og løser dette smertefritt for deg som kunde.
Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om deres digitale tilstedeværelse.