Nettbutikk

Andelen kunder som velger netthandel kontra tradisjonell handling i butikk bare øker med årene. Netpower har gjennom flere år opparbeidet seg en unik kompetanse på e-handel. Tett samarbeid med kunder av forskjellige størrelser med forskjellige forretningsmodeller har gitt oss evnen til å tenke på vegne av deg som kunde og derfor utvikle løsninger som oppnår de forretningsmessige målene akkurat du har satt.
Nettbutikker kommer i flere størrelser og med forskjellige behov. Vi bistår med valg av riktig plattform for akkurat din virksomhet. Vi anbefaler også betalingsløsning og fraktleverandør som passer til akkurat din bedrift basert på behov og budsjett.
For noen vil integrasjoner mot 3. partsløsninger som ERP systemer være aktuelt for å effektivisere arbeidsflyten og ordrehåndtering i nettbutikken. Med flere hundre integrasjoner på nakken er Netpower beredt til å bistå med dette også.

Netpower hjelper deg også etter at nettbutikken er lansert. Med digital markedsføring som AdWords, annonsering på Facebook og andre kanaler som er riktig for deg.

Ta kontakt med oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg lykkes med nettbutikk!

Referanseprosjekter