Virtuell server

Med virtuelle server hos oss slipper du å binde opp interne ressurser for drift og vedlikehold av egen hardware. Hos oss kan du starte med en liten løsning og øke plass og ytelse etter hvert som deres behov vokser – du betaler kun for det du trenger. Dermed slipper du bekymringen med defekte disker, begrenset minne og store investeringer i utstyr som du kanskje ikke behøver. Det blir billigere, enklere og raskere.

Vi ivaretar alle deres behov for lisenser, oppdatering og sikkerhet. For større løsninger med flere servere kan du om ønskelig få ditt eget administratorverktøy. Du installerer hva du vil på serveren, eller overlater til oss å gjøre det for deg.

Vi kan levere både Windows og Linux i bunn på serveren.

Noen priser

Lagring: 30 GB SSD
Minne: 512 MB
vCPU: 1
Trafikk: 500GB

Fra kr 109,- mnd
(årlig abonnement)

Lagring: 50 GB SSD
Minne: 1 GB
vCPU: 1
Trafikk: 750GB

Fra kr 139,- mnd
(årlig abonnement)

Lagring: 150 GB SSD
Minne: 2 GB
vCPU: 2
Trafikk: 1 TB

Fra kr 192,- mnd
(årlig abonnement)

Flere størrelser og oppsett er tilgjengelig på forespørsel.

Sikkerhet og oppetid

Med Netpower som vertskap for dine data er du garantert stabilitet, fart og sikkerhet. Vi har flere adskilte datarom i Rogaland og vi tar backup mellom dem. Det er med på å sikre at dine data er trygge hos Netpower.

Vi vet hvor viktig sikkerhet og oppetid er og har stort fokus på dette.

Datarommene våre er utstyrt med redudans på datalinjene, UPS (Uninterruptible Power Supply), dieselgenerator, temperaturovervåking og effektivt brannslukkingssystem.

Fysisk server

Har du behov for spesielt høy ytelse, mye minne og høy lagringskapasitet, kan det lønne seg å leie en fysisk server hos oss. Vi kan hjelpe deg med driften, eller du kan gjøre det selv. Kunden har uansett full frihet på egen server.

Vi leverer kvalitetsservere fra HP og IBM. Disse, kombinert med redundant nettforbindelse og strømtilførsel, sørger for stabile tjenester og god ytelse.

Med 15 års erfaring, både med drift og utleie av servere, kan du være trygg på god oppfølging fra Netpower. Vi vet hva som er viktig for deg på dette området og sørger for å oppfylle alle forventninger.