Loading...
Du er her:Home /Tjenester /Intranett og samhandlingsløsninger
Intranett og samhandlingsløsninger2019-10-16T13:12:22+00:00

Våre tjenester

Intranett og samhandlings­løsninger

SharePoint og Office 365

Netpower har levert tradisjonelle intranettløsninger i mange år. Nå ser vi et tydelig skifte fra et intranett som fokuserer på informasjonsdeling, til en intern plattform som skal fremme deling og samarbeid i organisasjonen.
I dag leverer vi komplette digitale arbeidsplasser på Microsoft Office 365.

Netpowers team består av konsulenter med både teknisk- og forretningsbakgrunn. En del av vår tjeneste er derfor også å veilede bedrifter med hvordan de kan ta i bruk forskjellige Office 365-produkter i sin organisasjon.

SharePoint

Et SharePoint-intranett fremmer deling og samarbeid. Man kan bygge områder og portaler etter bedriftens behov, og koble disse til ekspertise, innhold, innsikt og kollektiv kunnskap i organisasjonen. Viktige arbeidsverktøy kan integreres i SharePoint slik at man har alt man trenger for å jobbe effektivt, samlet på et sted. Med SharePoint-mobilappene har man også sikker tilgang til viktige områder, filer, data og programmer når man er på farten.

Integrasjoner mot SharePoint

Interne prosesser kan effektiviseres ved å integrere viktige 3. parts-programmer og verktøy i SharePoint. Netpower har lang erfaring med integrasjoner mellom ulike systemer og utvikler SharePoint-integrasjoner mot ønskede forretningssystemer.

Integrasjon av kvalitets- og internkontrollsystem

Netpower Kvalitet er vårt egenutviklede kvalitets- og internkontroll system, og vi tilbyr en sømløs integrasjon som gir følgende muligheter i SharePoint:

  • Avviksrapportering i SharePoint
  • Søke- og oppslagsfunksjon i SharePoint for styringsdokumenter lagret i Netpower Kvalitet
  • Varslingsfunksjon i SharePoint for oppgaver som må håndteres i Netpower Kvalitet
  • Tilpassede rapporter for ledelse med styringsdata fra Netpower Kvalitet

Teams

Microsoft Teams er huben for samarbeid i Office 365. Her kan man holde teamet oppdatert ved hjelp av gruppechat, nettmøter, anrop og nettkonferanser. Å samarbeide om filer blir også enkelt gjennom de innebygde Office 365-appene, som for eksempel Word, Excel, PowerPoint og SharePoint.

Yammer

Yammer er Microsoft sitt sosiale nettverk for bedrifter. Med Yammer kan man holde ansatte oppdatert gjennom kunngjøringer, og alle ansatte har en mulighet til å gi tilbakemelding, dele oppdateringer og stille spørsmål. Et velegnet verktøy for å bygge engasjement internt i organisasjonen, og for den uformelle praten på tvers av organisasjonen.

Office 365 icons

Office 365 applikasjoner

Azure skytjenester

Netpower er Microsoft Silver Partner på skyløsninger og med vår ekspertise på Azure og Active Directory tilbyr vi optimaliserte og integrerte løsninger for både datalagring og -håndtering, samt tilgangsstyring.

Design og kommunikasjon

Å utvikle et godt intranett er mye mer enn bare et IT-prosjekt. Innhold, struktur og brukervennlighet er minst like viktig som den tekniske leveransen.
Netpower har en egen interaksjonsdesigner som jobber utelukkende med brukeropplevelse, navigasjon og design. I tillegg har vi rådgivere med erfaring fra markedskommunikasjon og merkevarebygging som kan bidra med nødvendig kommunikasjonskompetanse i utviklingen av et nytt intranett.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om hvordan man kan bruke SharePoint, Teams og Yammer for enkel deling av felles ressurser og effektivt samarbeid? Eller ønsker du en demo av vårt QMS-produkt Netpower Kvalitet? Ta kontakt så kan vi avtale et møte!

Ring oss på 51 95 80 00 eller send en e-post til salg@netpower.no

Kontakt oss