15 år med programvareutvikling har gitt oss solid erfaring med å utvikle gode, brukervennlige løsninger for våre kunder. Fordi vi har et fundament av ferdig utviklet testede løsninger som enkelt kan utvides kan vi levere kjapt og med kvalitet. Dette, i tillegg til vår kompetente utviklingsavdelign i Vietnam, gjør også at vi kan stille med svært konkurransedyktige priser.

Forstudier

Vi er avhengig av at våre kunde lykkes med sine løsninger. Derfor legger vi stor vekt på å jobbe tett med kundene for å forstå deres behov. Hos oss får du ikke store programsuiter proppfull av funksjonalitet som du ikke trenger. 

Våre rådgivere er genunit interesserte i forretningsprosesser og de har lang erfaring som gjør at de forstår prosessene. Vi er med dere fra konseptutvikling og design til drift, vedlikehold og videreutvikling. 

Våre viktigste læringspunkter får vi av kunder og lange kundeforhold.

Design

Vi vet at utseende og design henger nøye sammen med brukervennlighet og brukernes helhetsopplevelse. Derfor legger vi vekt på at løsningene skal være unike, se profesjonelle ut og reflektere bedriftens uttrykk for å sikre tilliten til selskapet, både eksternt og internt.

Med god brukervennlighet og godt design øker også bruken, vi backer opp dette med god funksjonalitet slik at det vi leverer blir nyttige verktøy i hverdagen til deres brukere.

Integrasjon

Fordi løsningene våre er bygget på samme rammeverk kan de enkelt integreres med hverandre. De kan også enkelt integreres med dere eksisterende løsninger fra andre leverandører.

For å sikre kundene mot dobbeltarbeid og dobbeltarkivering har vi derfor lagt mye vekt på at det er lett å hente data fra andre løsninger.

Optimalisering

En god nettside som blir funnet av de riktige brukeren krever både arbeid og kunnskap. Netpower har gjennom alle årene vi har levert nettsider opparbeidet oss en bred kunnskap om hvordan nettsider blir synlig og velfungerende.

Netpower kan hjelpe deg med både optimalisering av nettsiden din, økt synlighet på søkemotorer og generell rådgivning om de type løsninger vi leverer. 

Med gode råd vil din nettløsning bli både bedre og viktigere for deg.

Test & Kvalitetssikring

Våre egne løsninger er etablerte og har blitt testet. Først i hele utviklingsfasen og deretter i bruk hos kunder. For at vi skal fremstå som et solid selskap må også løsningene våre fremstå som solide.

Det gjør de også, og det er derfor vi har hatt 15 år med sunn vekst i ett veldig tøft marked. Vi overvåker alle våre leveranser og foretar fortløpende kvalitetskontroller for å sørge for stabilitet og jevn bruk.

Opplæring

Vi er avhengige av at våre løsninger blir brukt. Det vi leverer skal nære nyttige verktøy for å forenkle hverdagen for våre kunder. Ved å vektlegge behovsanalyser, brukervennlighet og stabilitet sørger vi for høy bruk.

Vi har full åpenhet om hvordan løsningene fungerer og vi lærer opp kunden etter kunnskapsnivå og bruksområde.