Bruker du Instagram for firmaet ditt?
Da vil jeg anbefale deg å gjøre den om til en bedriftsprofil. Du vil da få tilgang til flere funksjoner som er veldig nyttige.

Les videre for å finne ut hvordan du kan gjøre om kontoen din til en bedriftsprofil og lære mer om hva du får tilgang til.

# 1: Logg på Facebookbrukeren din hvor du også har admintilgang til Facebooksiden din. Logg deretter på Instagrambrukeren din. Klikk  på brukeren (ikonet som ser ut som en person) din nede til høyre.

#2: Klikk på hjulet (innstillinger) oppe til høyre. (Markert på bildet nedenfor).

Instagram bedriftsprofil

Instagram bedriftsprofil

#3: Scroll nedover til du får opp “Bytt til bedriftsprofil”. (Hvis du ikke får opp denne muligheten, sjekk at du har oppdatert til siste versjon av Instagram.) Klikk på “Bytt til bedriftsprofil”.

Instagram bedriftsprofil

Instagram bedriftsprofil

#4: Klikk på fortsett for å koble mot Facebooksiden din. Herfra vil du også opp informasjon som forteller deg om bedriftsprofilen. Du kan legge til/fjerne telefonnummer, epost og adresse. Når Instagram har koblet profilen din mot Facebooksiden din vil overgangen være fullført, gratulerer du har nå en bedriftsprofil på Instagram.

Instagram bedriftsprofil

Instagram bedriftsprofil

Fra postene dine fremover kan du lære hva som engasjerer følgerne dine.  For å lære mer om postene dine, klikk oppe til høyre ved siden av hjulet, der ser du en graf. Klikk på grafen for å komme til Instagraminnsikt. Det vil ikke vises noe informasjon her før du har postet noen poster etter overgangen til bedriftsprofil. Du vil få opp informasjon som rekkevidde, engasjement og enda mer om postene dine. Du kan også finne informasjon om følgerne dine som kjønn, alder, bosted og når på døgnet de er pålogget.

Har du satt opp bedriftsprofilen på Instagram? Hvilken funksjon/informasjon fra Instagraminnsikt synes du er mest nyttig?