Bjørvika Utvikling

Responsiv nettside om byutvikling

Case Løsninger

Netpower har sammen med Bjørvika Utvikling utviklet nye nettsider som inneholder masse god informasjon om området og arbeidet som foregår der. Nettsidene er responsive, det vil si at de fungerer like godt på PC som på mobil. Hvis du drar nettleseren smalere vil du se hvordan siden tilpasser seg etter bredden.

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.bjorvikautvikling.no

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet - nå også på mobil og lesebrett

Case Løsninger

Netpower har sammen med Rogaland Fylkeskommune designet og utviklet nye nettsider til  www.tilgjengelighet.no

De nye nettsidene er laget i responsivt design slik at de fungerer like bra på mobiler, lesebrett og PC.

«Vi er veldig fornøyd med de nye nettsidene som vi har utviklet sammen med Netpower . Det at nettsidene nå også er tilgjengelig på mobiler og lesebrett gjør det lettere å bruke når man er ute på tur.Vi syntes det nye oppsettet er mer intuitivt i bruk og ser nå frem til å jobbe videre med nettsiden og fylle den med innhold.»

Linda Nilsen Ask
Rådgiver og prosjektleder for universell utforming i Regionalplanavdelingen


Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.tilgjengelighet.no

Holmen Fjordhotell

Hotell, konferanse og Spa

Case Løsninger

Holmen Fjordhotell er et elegant hotell, konferansesenter og Spa. Hotellet har 170 rom og 46 møterom. Hotellet ligger vakkert i strandkanten i Asker kun en liten kjøretur fra Oslo. Netpower har sammen med hotellet utviklet nettsidene.

Holmen Fjordhotell er en del av Hegnar Gruppen.

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.holmenfjordhotell.no

Simon Møkster Shipping

Offshore shipping

Case Løsninger

Simon Møkster Shipping AS har en flåte på omlag 23 skip innenfor Supply, Ankerhåndtering og spesialskip. Selskapet har hovedkontor i Stavanger, men opererer i Nordsjøen og Barentshavet.

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.mokster.no

Minilageret

Leie av bod og lagerplass

Case Løsninger

Minilageret tilbyr små og store lagerboder til utleie. Netpower har sammen med selskapet utviklet en ny responsiv nettside med en tilpasset bookingløsning.

«De nye nettsidene våre er blitt veldig fine og brukervennlige. Spesielt det at de nå er tilpasset mobiler og lesebrett er en klar bedring og viktig for oss. Designet er fint og vi syntes prosessen med Netpower har vært god.»

Vegard Johansen,
Markedsansvarlig Minilageret AS

På de nye nettsidene kan kunder nå enkelt booke lager bod på alle lokasjonene til Minilageret. Betaling skjer på nettsiden som er en fordel for både kunden og Minilageret. 

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.minilageret.as

Rosenkilden

Næringsforeningen i Stavanger-regionen

Case Løsninger

Rosenkilden.no er nettsiden til Næringsforeningen i Stavanger-reginoen. Foreningen jobber for å fremme næringslivsinteresser i Stavanger-regionen for å sikre at regionen har de kvaliteter som gjør at folk ønsker å bo og arbeide her.

Netpower har levert design, nettsidene og Booking-funksjon for å enkelt å kunne legge inn bestillinger for kurs og seminarer.

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.rosenkilden.no

Petro

Nettavis for olje og offshore

Case Løsninger

Petro.no er blant de ledende nyhetsnettstedene i bransjen med over 10 000 besøkende daglig. Nettstedet har som mål å være best på blant annet HMS og oljeindustriens rammebetingelser, og står blant annet bak en større database over uønskede hendelser på norsk sokkel.

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.petro.no

Lederkunnskap

Et selskap i Hegnar Gruppen

Case Løsninger

Lederkunnskap er en nettside med praktiske verktøy for ledere som skal bidra til å gjøre hverdagen enklere. Her finner du masse informasjon og maler, oppslag i firmaer, analyse og sammenligne selskaper, samt nyheter.

Netpower har flyttet hele protalen over fra en annen plattform og Lederkunnskap kan nå bruke alle mulighetene som finnes i Dashboard CMS. 

«Med nettløsningen til Netpower fungerer sidene utmerket. Navigeringen er god og søkefunksjonen kraftig forbedret.»
Glenn Martinsen,
Daglig leder i Lederkunnskap.no


Lederkunnskap er en del av Hegnar Gruppen.

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.lederkunnskap.no

Polarflex / Diaproff

Frostsikre vann- og avløpsslanger

Case Løsninger

Netpower har sammen med kunden utviklet og levert nettsider for Diaproff og Polarflex som tilbyr produkter som blant annet frostsikre vannslanger, betongsag og personlig verneutstyr. 

«Netpower har hjulpet meg med nettsidene til Diaproff og Polarflex. Designet har blitt bra og jeg er veldig fornøyd med å ha fått laget et unikt design. Sidene oppleves som ryddige og med opplæring i hvordan jeg bruker de er det enkelt å legge til tekst og bilder slik at nettsidene alltid er oppdaterte.»

Carl Ronny Olsen
Daglig leder

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.polarflex.no og på www.diaproff.no

Sykkelløftet

Sykle til jobb

Case Løsninger

Sykkelløftet er et samarbeid mellom Næringsforeningen i Stavanger-regionen, Rogaland Fylkeskommune, Statens Vegvesen region vest og Stavanger og Sandnes kommune. Målet er å få flere til å sykle til jobb og starte med én gang i uken.

Netpower har designet og utviklet nettsidene hvor du kan registrere din sykkeltur, dele og være med i konkurranser. Nettsiden viser antall deltakere, sykkelturer og kilometer som er syklet. Via Sykkelløftet sin konto på Instragram blir det vist bilder fra brukerne på nettsiden.

Les mer på www.sykkelloftet.no

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:

Dolly Dimples

Intranett

Case Løsninger

Siden 1986 har Dolly Dimples levert smakfulle pizzaer til store og små fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Ved å sette smak i fokus har Dolly vokst til å bli en av Norges største restaurantkjeder og eies i dag av NorgesGruppen.

Netpower har sammen med Dolly Dimples levert et Intranett som selskapet kan bruke til internkommunikasjon og samle viktige dokumenter og opplysninger.

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:

  • Intranett på Dashboard CMS
  • Design og rådgivning
  • AD sync av brukertilgang

Frambu

Senter for sjeldne funksjonshemninger

Case Løsninger

Frambu er et kompetansesenter for sjeldne funksjoshemninger og en viktig møteplass for både voksne og barn. 

Netpower har sammen med Frambu utviklet nye nettsider som viser frem arbeidet og kompetansen. 

Nettsidene er responsive, det vil si at de fungerer like godt på PC som på mobil. Dermed kan Frambu nå ut til også besøkende som kommer inn på nettsiden med mobiler.

Via Netpower sin eHandels-løsning tilbyr Frambu publikasjoner og DVDer innen en rekke temaer og diagnoser.

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.frambu.no

Case Løsninger

Prostatakreftforeningen (PROFO) er en brukerorganisasjon for personer som er eller har vært rammet av prostatakreft. Med rundt 3.500 registrerte medlemmer og 26 lokallag er Prostatakreftforeningen en viktig aktør for informasjon og støtte.

Netpower har sammen med Prostatakreftforeningen utviklet nye nettsider i responsivt design og Intranett. Dette gjør Prostatakreftforeningen i stand til å kommunisere og informere ut til besøkende via mobiler og lesebrett. 

Netpower har også satt opp og drifter digital markedsføring for Profo og leverer analyser og rapporter på resultatene hvor målet er å få flere medlemmer.

I tillegg til å vise informasjon kan Prostatakreftforeningen invitere til kurs og arrangementer, enkel registrering av nye medlemmer og vise frem alle lokallagene i en dynamisk kart.

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.prostatakreft.no

IKM Gruppen

Oljeservice

Case Løsninger

Netpower har sammen med IKM Gruppen utviklet nettsidene og har et langt og godt samarbeid. De nye nettsidene viser tjenester som IKM tilbyr, samt siste nytt og ledige stillinger.

«Vi har vært kunde av Netpower i mange år og dette var grunnen til at vi valgte dem igjen. Løsningen fungerer og den er veldig stabil. Netpower er veldig serviceminded, de tar oss på alvor og hjelper oss når vi trenger noe.»
Silje Nyman, IKM Gruppen AS

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.ikm.no

Elektromiljø

Belysning, oppvarming og smart-energi

Case Løsninger

Elektromiljø tilbyr gjennom sine idésentre over hele landet energieffektive løsninger innen belysning, oppvarming og smart-energi. Selskapet leverer gode løsninger til private og bedrifter og hjelper deg med behovene i de fleste rom. 

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.elektromiljo.com

Pulpit

Møteplass for næringslivet

Case Løsninger

Pulpit er den nye årlige møteplassen for næringslivet i Stavanger-regionen, og ble arrangert for første gang i 2012 med over 600 deltakere. Det er Næringsforeningen i Stavanger-regionen og SpareBank 1 SR-Bank som står bak konferansen.

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.pulpit.no

Learn2

Trening utendørs både sommer og vinter

Case Løsninger

Learn2 tilbyr kurs og treninger innen ski, løping, sykkel og kajakk. Via nettsidene til Learn2 kan du enkelt melde deg på timer med forskjellig vanskelighetsgrad og på ulike steder. Learn2 hjelper deg å bli i bedre form og få bedre teknikk.

«Netpower har sammen med oss utviklet og levert en profesjonell nettside med tilhørende back-office løsning. Vi er veldig fornøyd med det gode samarbeidet og vi har fått god hjelp til å finne de riktige løsningene for oss. Vi har fått raske tilbakemeldinger, god service og hjelp med en gang. Netpower består av veldig hyggelig folk som vi gjerne anbefaler videre til andre.»

Siri Halle
Daglig leder
Learn2 Gruppen AS

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:

  • Utvikling og implementering av nettsidene med administrasjonsløsning tilpasset behovet
  • Rådgivning
  • Hostingen og drift av nettsidene

Les mer på www.learn2.no

Attende

Arbeidsmarkedsbedrift

Case Løsninger

Attende er en moderne attføringsbedrift som selger sine attføringstjenester til stat og kommune. Hovedhensikten med virksomheten er å hjelpe folk tilbake til arbeidslivet. Nettsidene er designet av Oktan AS og utviklet av Netpower på Dashboard CMS plattformen.

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.attende.no


Rosenkildehuset

Kurs-, konferanse- og selskapslokaler

Case Løsninger

Rosenkildehuset er et kurs-, konferanse- og selskapslokaler midt i Stavanger. Nettsidene er en tilleggsportal i publiseringsløsningen til Næringsforeningen i Stavanger-regionen, www.rosenkilden.no.

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.rosenkildehuset.no

NJIF

Idrettsforbund med booking og lag

Case Løsninger

NJIF (Norsk Jernbane Idrettsforbund) har 48 lag og til sammen 4.100 medlemmer. Når har Netpower sammen med NJIF utviklet helt nye nettsider som gir både lokallag, medlemmer og organisasjonen sentralt oversikt og muligheten til å presentere seg.

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.njif.org