Makestyle

Luksus for alle

Case Løsninger

Makestyle er en nettbutikk som selger kosmetikkprodukter med ypperlig kvalitet. I nettbutikk finner du kvalitetsprodukter innen sminke, makeup, hårpleie, hudpleie, kroppspleie, tannpleie og neglepleie.

Netpower har sammen med Makestyle utviklet et oversiktlig og pent design som skal bidra til økt salg. Det har også vært stort fokus på en enkel bestilling og betaling på nettsiden. I kombinasjon av Facebook-innlogging har dette vist seg å være en suksess.

«Vi er veldig fornøyd med den nye nettbutikken vår. Siden ser helt fantastisk ut. Også kundene våre har kommet med veldig mange gode tilbakemeldinger og designet får mye ros. Allerede første dagen hadde vi bra med salg. Innlogging med Facebook og svært enkelt å handle liker både vi og kundene våre. Vi regner med å øke salget drastisk med den nye nettbutikken.»

Janne Borlaug
Daglig Leder, Makestyle AS

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.makestyle.no

Hegnar Bokhandel

Næringsliv, økonomi og finans

Case Løsninger

Netpower leverer og drifter bokhandelen til Hegnar Media. Her får du kjøpt et bredt og godt utvalg av bøker. 

Hegnar Medias bokhandel utgir bøker innen finans, økonomi, ledelse og karriere. De søker å utgi bøker som både er tidsaktuelle og faglig relevante innen nevnte fagområder.

Netpower drifter og hoster løsning.

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:

Les mer på bokhandel.hegnar.no

Felgimport

B2B Nettbutikk

Case Løsninger

Felgimport er en B2B nettbutikk som også er åpnet opp for andre felg-intereserte. Det er forskjellige type og mengde informasjon tilgjengelig for private og bedrifter, men den nye nettbutikken til Felgimport viser deres gode utvalg.

Felgimport ble grunnlagt i 1995 og er i dag en av Norges største distributører av felger.

Netpower vil fortsette å jobbe videre med Felgimport for å introdusere ny funksjonalitet til nettbutikken.

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.felgimport.no


Scrapbook Engros

Scrapbooking, stempling og kortlaging

Case Løsninger

Scrapbookengros selger produkter til scrapbooking, stempling og kortlaging gjennom forhandlere og egen nettbutikk. Netpower har sammen med kunden utviklet design og funksjonalitet til nettbutikken.

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:

Les mer på www.scrapbookengros.no

Sportsdeal

Sportsutstyr og klær

Case Løsninger

Sportsdeal holder til i sentrum av Notodden og eies av Sport1. Dette er en sporsbutikk hvor god service og flinke medarbeidere gjør det bedre for kundene å handle. Nettbutikken er designet og utviklet av Netpower.

Netpower har her levert integrasjon mot betalingsløsningen til Klarna og logistikkløsningen til Consignor slik at nettbutikken kan drives mest mulig effektivt.

"Vi i Sportsdeal ønsket å satse på en større og mer erfaren webleverandør. Valget var relativt enkelt. Vi valgte en testvinner! NetPower sitter på svært mye kunnskap som vi kan benytte i vår nettbutikk, også i fremtiden. Vi er svært fornøyde med sluttresultatet og ser frem til videre samarbeid." 
Øyvind Tørre, Sportsdeal.

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:

  • Nettbutikk på Dashboard eHandel
  • Integrasjon mot Klarna betalingsløsning
  • Integrasjon mot Consignor logistikkløsning
  • Rådgivning
  • Design
  • Hostingen og drift av nettsidene
Les mer på www.sportsdeal.no

Sandnes Garn

Nettbutikk for garn, pledd, tepper og trikotasje

Case Løsninger

Tradisjonsrike Sandnes Garn valgte prisbelønte Dashboard eHandel fra Netpower til ny nettbutikkløsning. Bedriften produserer og selger garn til industriformål som pledd, tepper og trikotasje, men har de seinere år konsentrert seg mest om håndstrikke garn. 

«Vi valgte Netpower fordi vi kjente til dem fra før. De kom inn her og presenterte en god løsning og vi har siden da blitt totalkunde hos dem. Derunder ligger det vel et godt komplement. De støtter oss underveis i prosessene og hjelper oss med videreutvikling av butikken vår.»

Gry Geelmuynden, Markedskoordinator, Sandnesgarn.

Løsninger/Tjenester levert av NetPower


Les mer på 
www.sandnesgarn.no

Lensit

Linser - enkelt og billig

Case Løsninger

Linser er best å kjøpe på nett, og Lensit har et stort utvalg og rask levering.

Lensit har som målsetning å selge anerkjente originale linser ved å tilby lave priser, enkel bestilling, rask levering og en trygg handel. Lensit valgte derfor Dashboard eHandel fra Netpower til sin nettbutikksatsing.

Netpower har utviklet hele konseptet fra logo, design og teknisk løsning. 

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.lensit.no

Reolteknikk

Reoler, hyller og butikkinnredning

Case Løsninger

Reolteknikk tegner, leverer og monterer et bredt spekter av produkter innenfor lager-, industri-, verksted- og butikkinnredning. Netpower har designet og levert komplett nettbutikk på Dashboard eHandel i samarbeid med kunden.

Nettbutikken er også levert med integrasjon mot både økonomisystemet Mamut og betalingsleverandøren Klarna.

«Vi er alt-i-alt fornøyd med nettbutikken som Netpower har utviklet for oss. Designet er bra og en klar oppgradering fra vår tidligere løsning. Vi har ganske mye besøk på nettsiden vår og har sett et økt salg etter lanseringen.»

Robert Langfjord
Daglig leder, Reolteknikk

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.reolteknikk.no


Gullfunn

Gull, diamanter og perler

Case Løsninger

Netpower har designet, utviklet og levert en komplett nettbutikk til Gullfunn. Nettbutikken gir en oversiktlig presentasjon av produktene med mulighet til å trekke frem bestselgere og populære varer.

Kunder kan logge inn med Facebook som gjør det raskere og enklere å handle.

«Dette er den andre nettbutikken vi lanserer med Netpower og ser hvor viktig det er å være tilstede med en god nettbutikk i tillegg til alle være fysiske butikker. Vi syntes nettbutikken er enkel og oversiktlig både for oss og kundene.»
Ingebjørg Schenk, Panoramagruppen


Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.gullfunn.no

Om Gullfunn:
Gullfunn er en av Norges største gullsmedkjeder med over 60 butikker som har alt fra tradisjonelle gullsmedvarer til klokker og trendsmykker.

Juvelen

Smykker, gull og sølv

Case Løsninger

Netpower har designet, utviklet og levert en komplett nettbutikk til Juvelen Gullsmed. Nettbutikken gir en oversiktlig presentasjon av produktene med mulighet til å trekke frem bestselgere og populære varer.

Kunder kan logge inn med Facebook som gjør det raskere og enklere å handle.

«Da vi skulle etablere Juvelen nettbutikk satte vi oss mål om å bli best på kjøpsopplevelse i vår bransje. Vi vurderte flere nettbutikkleverandører, og valget falt på Netpower. De fremsto med stor troverdighet og et utviklermiljø som kunne være med å realisere våre målsetninger. Juvelen nettbutikk er nå lansert, og vi har fått en nettbutikk som innfrir, og som vi er veldig godt fornøyd med.» 

Henrik Horni, Juvelen Norge AS

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.juvelen.no

Om Juvelen Gullsmed:
Juvelen Gullsmed er en av landets ledende gullsmedkjeder med 50 butikker over hele landet og nettbutikken juvelen.no. Her finner du elegante smykker og ur til både han og henne.

I tillegg til å selge smykker og klokker, utfører Juvelen også reparasjon av smykker, perletreing, gravering, taksering, reperasjon av klokker, batteriskift og tilpasning av lenker.

Tjøstolvsen

Skjønnhet, pleie og hår

Case Løsninger

Selskapet retter seg mot profesjonelle aktører som frisørsalonger, hudpleiesalonger, fotterapauter og noen utvalgte helseforetak. Netpower har utviklet design og nettsider med enkelte moduler fra nettbutikken til Tjøstolvsen Gruppen som inkluderer nettsidene Olymp.no, Goldwell.no og Gehwol.no. 

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:

Les mer på www.tjostolvsen.no