OneCo

Rekruttering til industrikonsern

Case Løsninger

OneCo er et industrikonsern med over 1.100 ansatte fordelt på en rekke forskjellige steder både i Norge og utlandet. 

Netpower har levert rekrutteringsløsningen til OneCo som gjør arbeidet med å få tak i dyktige ansatte enklere og mer oversiktlig. Med HRM-løsningen fra Netpower får OneCo full oversikt over søknader som har kommet inn og det blir raskt og enkelt å lyse ut stillinger. Alt ligger lagret sentralt og det er lett å hente ut de rapportene man ønsker.

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.oneco.no/karriere

SAR Gruppen

Nettsider og rekruttering

Case Løsninger

SAR Gruppen er en totalleverandør for avfall hos industrien. Selskapet stammer tilbake til 1967 og har derfra vært gjennom en spennende reise og utvikling. Erfaringen fra Norge har gitt selskapet et godt grunnlag til en internasjonal satsning og vekst globalt.

Netpower har gjennom tett med kunden utviklet en helhetlig løsning som håndterer både nettsider, rekruttering av kandidater og booking.

Nettsidene til SAR Gruppen er laget i responsivt design som gjør at de fungerer like godt på mobil, lesebrett og PC. 

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.sargruppen.no

VOUS

Nettsider og rekruttering

Case Løsninger

Vous kobler arbeidstakere og arbeidsgivere sammen med en kunnskapsbasert tilnærming til kundens behov og sterk fremoverlent kundeorientert holdning. 

Netpower har jobbet tett med kunden for å utvikle en helhetlig løsning som håndterer både Vous sine nettsider og rekruttering av kandidater.

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.vous.no