Project Description

Minilageret

Minilageret tilbyr små og store lagerboder til utleie. Netpower har sammen med selskapet utviklet en ny responsiv nettside med en tilpasset bookingløsning.

Målsetningen med webløsningen til Minilageret er å ha full kontroll på reservasjoner av lagerrom på de forskjellige lokasjonene som Minilageret har. Løsningen er webbasert og tillater brukere å se status for alle lagerrom på alle lokasjoner, kan brukes til å sjekke inn brukere, brukes til utsendelse av faktura og automatisk trekk av faste betalinger (månedlig, kvartalsvis, årlig) for de kundene som har valgt abonnerende betaling. Løsningen sporer historiske betalinger og lar brukere se all betalingsinformasjon, inkludert reservasjoner, som gjelder for en gitt kunde. Dette gir Minilageret en komplett oversikt over utestående betalinger, gjennomførte betalinger og kommende betalinger for de forskjellige kundene som er registrert i løsningen.

Løsningen støtter betaling fra kunder på 3 forskjellige måter: bankkort, efaktura, og faktura. Betaling med bankkort er løst ved implementering av Nets. Faktura blir sendt direkte til kundene enten som PDF vedlagt en e-post eller via vanlig post.

Løsningen til Minilageret tillater eksport av data til Visma som deres regnskapssystem. Denne arbeidsflyten sikrer at nøkkeltall som inntekter, kontantstrøm og lignende er tilgjengelig i det systemet hvor dette primært hører hjemme.

«Den nye nettløsningen vår er blitt veldig fin og brukervennlig. Spesielt det at de nå er tilpasset mobiltelefon og lesebrett er en klar bedring og viktig for oss. Designet er fint og vi syntes prosessen med Netpower har vært god.»

Vegard Johansen, Markedsansvarlig Minilageret AS

Tjenester levert av Netpower:

  • Nettløsning med tilhørende booking
  • Design
  • Utvikling
  • Hostingen og drift av nettsidene

Andre prosjekter