Vi søker dyktige partnere til vår QHSE-plattform

Netpower satser sterkt på produktutvikling av softwareløsninger innenfor QHSE og søker dyktige partnere som kan stå for implementering av våre produkter hos egne kunder.

Vi har opplevd en enorm etterspørsel og vekst de seneste årene og søker nå partnere som vil vokse videre med oss.

Plattformen vår dekker ulike områder innenfor QHSE-arbeid, som kvalitetsstyring og internkontroll, prosessmodellering, risikoanalyser, avvikshåndtering, planlegging i årshjul og kjemikaliestyring. To nye produkter innen beredskapsstyring og dynamiske sjekklister er også under utvikling.

Våre fem softwareprodukter:

 • Prosess- og dokumentstyring
 • Risikostyring
 • Avvik- og forbedringsarbeid
 • Årshjul
 • Kjemikaliesikkerhet (stoffkartotek, eksponering, substitusjon)

Tilby et markedsledende produkt!

Vi har flere markedsledende produkter i vår portefølje, med solide kunder i både offentlig og privat sektor. Vi utvikler løsninger som kundene våre etterspør. Brukerne av våre produkter har derfor hatt en viktig rolle i utviklingen av funksjonalitet og brukeropplevelse. Denne innsikten er svært verdifull for oss og vi ser etter partnere som motiveres av tett dialog med oss som leverandør, og som ønsker å være en aktiv bidragsyter til videreutvikling av våre løsninger.

Sammen skal vi gjøre hverandre gode! Det er målet vårt for et partnersamarbeid.

Er vi en god match?

Vi ser etter IT- og rådgivningsselskaper som søker nye konkurransefortrinn og som vil satse på nye inntektskilder.

Vår produktportefølje egner seg godt for bedrifter som har spesialisert seg på forenkling av forretningsprosesser og som allerede leverer systemløsninger innenfor ERP, CRM, HR, HMS, FDV eller andre forretningsområder. Vi ønsker også å inngå partneravtaler med konsulent- og rådgivningsselskaper som tilbyr fagkompetanse innen QHSE og som ønsker å levere software som en del av sin tjeneste.

Vi er åpne for ulike samarbeidsformer og kan justere dette etter prosjektets og kundens behov. Den tekniske leveransen (installasjon på server) må utføres av oss, men du velger selv i hvilken grad du ønsker å bruke våre systemkonsulenter i implementeringsprosjektet. Vi er også positive til integrasjoner mot relevante tredjepartssystemer.

What’s in it for you?

Lovkravene innenfor blant annet HMS og kontinuerlig forbedring gjør at flere av våre produkter er relevante for bedrifter på tvers av ulike bransjer. Som partner vil du få tilgang til en produktportefølje som kan gi mersalg på eksisterende kunder, eller som kan være en ny inngang til potensielle kunder.

Netpower sin kjernevirksomhet er softwareutvikling og drift. Videreutviklingen av vår produktportefølje er høyt prioritert og en viktig strategisk satsing for selskapet. Vi gjør alt inhouse og har korte beslutningslinjer. Hos oss får du en dedikert gjeng som kan bistå med alt fra salg, markedsføring og implementering.

Med Netpower Partneravtale får du følgende:

 • Fast andel av solgte lisenser
 • Rabatterte timepriser på Netpowers systemkonsulenter og rådgivere
 • Komplett opplæring og innføring i produktene
 • Fri bruk av Netpower for salgsstøtte, opplæring og rådgivning
 • Tilgang på dedikerte systemkonsulenter og implementeringsstøtte
 • Tilgang på salgs- og markedsmateriell
 • Dedikert partnerkontakt
 • Profilering på produktets nettsider

Snakk med oss!

Vil du vite mer, eller se produktet vårt in action? Ta kontakt med vår salgssjef Andreas for en videre prat.

Andreas Ravndal
Salgssjef

406 33 135 / andreas@netpower.no

Kunder som har valgt Netpower QHSE-software