Kontakt oss

Brenner du for teknologi og fornøyde kunder?

Vi er alltid på jakt etter flinke folk som kan styrke vårt team!

I Netpower er vi opptatt av å ha det gøy på jobb! Vi anser dette som en viktig motivasjonsfaktor siden vi tidvis har det meget travelt. Det sosiale miljøet verdsettes og det er høyt under taket. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og stor grad av fleksibilitet og frihet under ansvar.

Vi er en god blanding av utviklere, systemteknikere, rådgivere, konsulenter og prosjektledere. Har du kompetanse du mener kan være relevant for oss? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Send en e-post til vår avdelingsleder i Sandnes, Morten Hjelle morten.hjelle@netpower.no

Ledige stillinger

President for Office 365

Vi er på jakt etter deg som kan tenke Office 365 trehundreogsekstifem dager i året. Hvis du i tillegg er interessert i SharePoint og Azure – ja, da kan vi azure you, at vi er veldig interessert i deg!

Sjekk ut stillingsannonsen vår for Office 365-konsulent i Netpower.

Fryktløs Flutter-flørter!

Prøv å si det kjapt ti ganger etter hverandre. Vi i Netpower skal ansette en ny utvikler og søker deg som er rimelig kjapp i topplokket. Flørter du litt med Flutter? Vi jakter på deg som vil bli truffet av Amors Dart-piler.

Sjekk ut stillingsannonsen vår!

Utviklerspire?

Er du en utvikler i utvikling og ønsker en flying start på IT-karrieren? Da er du ønsket på vårt kontor!

Vi søker en junior frontend-utvikler som kan blomstre hos oss.

Sjekk ut stillingsannonsen vår!

Perfect Pitchman

I got 99 problems but a pitch ain’t one

Ganske treffende fra Jay Z, synes vi. Det er hektiske dager i Netpower og vi søker en perfect pitchman til salgsteamet vårt. Er du en stødig type som kan beholde roen i en salgssituasjon, selv om det er 99 andre ting som er på gang samtidig? Da vil vi gjerne at du selger deg inn til oss.

Sjekk ut stillingsannonsen vår for salgskonsulent!