Hvem er vi?

Netpower er i dag en erfaren 20-åring med faglig tyngde, solide løsninger og fokus på innovasjon og forenkling av IT relaterte problemstillinger.

Vår erfaring er bred og vi står eksempelvis bak leveranser innen; egenutviklede software-produkter levert som SaaS, meldingssystemer, kvalitetsstyringssystemer, nettsider, nettbutikker, digitale markedsføringstjenester, datacenter-tjenester og IT-drift. Netpower er i dag et etablert kompetansesenter innen webløsninger og internettforankret teknologi.

Med ca. 50 dedikerte ansatte leverer vi «end – to – end» prosjekter på alle nivåer.
Vi påtar oss den prosjektrollen kunden ønsker, og kan håndtere hele verdikjeden i et web og IT prosjekt. Netpower gjennomfører oppgaver som: etablering av kravspesifikasjoner, teknisk arkitektur, integrasjon, konseptdesign, visuell design og utforming, navigasjon og innholds-kategorisering, utvikling og implementering, dokumentasjon og testing, lansering og drift av ferdig løsning, samt forvaltning og videreutvikling.

Netpower har hovedkontor på Forus, Sandnes med avdelingskontorer i Bergen, Harstad og Oslo. Vi har i tillegg vår egen utviklingsavdeling i Ho Chi Minh City, Vietnam.