Facebook, Google+, LinkedIn, Twitter og YouTube er sosiale kanaler som kan gjøre en forskjell for deg og din bedrift.

Hvorfor du bør satse på sosiale medier:
- Økt salg
- Engasjerte/fornøyde potensielle og nåværende kunder
- Bedre omdømme
- Du når flere som er interessert i deg og din bedrift
- Flere besøkende til nettsiden din
(Disse tingene forutsetter at du har en strategi i bunn.)

Sosiale medier er i dag et viktig redskap for mange bedrifter for å lykkes på nett. Mulighetene er mange og Netpower hjelper deg med et opplegg som er tilpasset deg og din bedrift. 

Facebook, Google+, LinkedIn, Twitter, Youtube og Instagram er bare noen av kanalene som blir mer og mer sentrale for å nå ut, kommunisere og være tilstede. 

Hvordan og hvilke sosiale medier du bør bruke er avhengig av hva du ønsker å oppnå. Netpower bistår deg med en helhetlig tilnærming som ser på en rekke muligheter enten det er for å øke salget, bygge merkevare, rekruttere nye ansatte eller innarbeide interne retningslinjer.

Noen eksempler på hva vi kan gjøre for deg: 

- Utarbeidelse sosiale medier strategi: Strategi, budskap, hvilke kanaler, mål, publiseringsplan.

- Komme i gang med sosiale medier: Helt konkret – hvordan bruke de ulike kanalene, hvordan man poster, hva man bør tenke på før man poster i de ulike kanalene, verktøykasse for de ulike kanalene, kampanjer, kundeservice.

- Optimalisering av din tilstedeværelse på Facebook: Ved optimalisering av blant annet tidspunkt og lengden på posten, kan postene dine bli sett av mange flere - uten å bruke annonsekroner. 

Kontakt oss i dag og få en time gratis med digital markedsfører! 
Fyll ut kontaktskjemaet til venstre eller send en epost til salg[krøllalfa]netpower.no

Netpower-kunder sier:

«Da vi skulle etablere Juvelen nettbutikk satte vi oss mål om å bli best på kjøpsopplevelse i vår bransje. Vi vurderte flere nettbutikkleverandører, og valget falt på Netpower. Vi har fått en nettbutikk som innfrir, og som vi er veldig godt fornøyd med.»  

Henrik Horni, Juvelen Norge AS 
Spørsmål?

Morten Hjelle
Avdelingsleder
992 97 090