Søkemotoroptimalisering (SEO) handler kort fortalt om å øke synligheten i søkeresultatene til Google og andre søkemotorer. De faktorene som er viktige når det kommer til SEO er tekniske, innhold og eksterne. Vi jobber aktivt med SEO for deg, slik at du får så mye utav din nettløsning som mulig.

Søkemotoroptimalisering er viktigere enn noen gang. I dag bruker over 90% av alle brukere på nettet søkemotor for å finne varer og tjenester.
90% av de som bruker Googles søkemotor blar ikke videre til side to i søkeresultatene, derfor er det viktig å være tilstede på side en.

75% av brukerne klikker på organiske resultater på Google, kun 25% klikker annonsene på Google. Bedrifter kan selv gjøre mange enkle grep for å bedre sin plassering på Google. 


Analyse og optimalisering av din løsning er viktig for at du skal kunne oppnå dine mål. Vi bruker måleverktøy som Google Analytics, Google Webmaster Tools og SEOmoz, analyserer og definerer tiltak som det bør jobbes videre med.

Det er konstant endringer og oppstår nye muligheter, som ditt nettsted bør dra nytte av. Dette er noe vi kan rådgi deg som kunde om.


Vi tilbyr:

- On site seo: Gi opplæring i skriving for web eller vi kan skrive om/endre nettsiden for kunde.
- Teknisk analyse: Vi analyserer nettstedet ditt for å finne tekniske endringer som hindrer en god plassering på Google. 

Kontakt oss i dag og få en time gratis med digital markedsfører! 
Fyll ut kontaktskjemaet til venstre eller send en epost til salg[krøllalfa]netpower.no

Netpower-kunder sier:

«Vi i Sportsdeal ønsket å satse på en større og mer erfaren webleverandør. Valget var relativt enkelt. Vi valgte en testvinner! Netpower sitter på svært mye kunnskap som vi kan benytte i vår nettbutikk, også i fremtiden. Vi er svært fornøyde med sluttresultatet og ser frem til videre samarbeid.»  

Øyvind Tørre, Sportsdeal 
Spørsmål?

Morten Hjelle
Avdelingsleder
992 97 090