Jobb fra hvor som helst! Et nyttårsforsett for din bedrift?

Har dere ansatte som ofte er på farten, eller som benytter seg av hjemmekontor? Har de tilgang til de arbeidsverktøyene de trenger for å jobbe effektivt utenfor kontoret? Er alt web-basert og like enkelt å bruke, uansett hvor de jobber? Sannsynligvis ikke.

Og sånn er det for de aller fleste bedrifter. Inkludert oss selv. Vi i Netpower har tatt i bruk mange av verktøyene i Microsoft Office 365 slik at de aller fleste programmene vi jobber i er tilgjengelige fra hvor som helst. Men vi har et gammelt timeføringssystem som henger igjen. Vi kan føre timer hjemmefra, men da må vi logge oss på en virtuell desktop for å få tilgang. Litt knotete, men vi velger å beholde det slik frem til vi bytter timeføringssystem.
Noen gamle systemer lønner det seg ikke å flytte opp i skyen, men på andre arbeidsverktøy kan det være mye å hente på å gjøre dem mer tilgjengelige. Men hvilke? Og hva koster det? Det kan vi hjelpe deg med!

Netpower leverer digitale arbeidsplasser til små bedrifter og til store organisasjoner med flere tusen ansatte. Vi kan se på hvilke systemer og prosesser dere bruker i dag, og gi råd om hvilke løsninger dere kan ta i bruk i Office 365-pakken, og hvordan de nye systemene kan tas i bruk.

Hva er Office 365?

Du kjenner sikkert til Microsoft Office, programvarepakken som inneholder kjente programmer som blant annet Word, Excel, Power Point og Outlook. Microsoft Office 365, derimot, er en skytjeneste fullspekket med programmer og tjenester som er svært nyttige for de fleste bedrifter. Og alt er selvfølgelig tilgjengelig på PC-er, Mac-er og mobile enheter.

Våre 365-favoritter

  • Exchange Online – skybasert e-posttjeneste
  • OneDrive – lagring og beskyttelse av filer i skyen
  • Teams – et delt arbeidsområde der man kan chatte, ha videomøter, dele filer og arbeide med forretningsapper
  • SharePoint Online – intranett for deling og administrering av innhold
  • Yammer – et eget sosialt nettverk for bedriften

Et ønske fra de ansatte

Unge talenter som inntar arbeidsmarkedet er vant til løsninger for samarbeid og samhandling, og vil forvente at det er tilrettelagt for dette i en bedrift. Dette er med på å sette nye krav til mobile og fleksible arbeidsformer. I tillegg vil ansatte som kan jobbe uansett tid og sted, og på alle enheter, gi større produktivitet.

Så hva venter du på? Utforsk dine muligheter i Office 365 med oss!

Send oss en e-post eller ring vår salgsavdeling på 51 95 80 00, så hjelper vi deg på veien til en digital arbeidsplass i 2020.

2019-12-20T14:38:31+01:00
Go to Top