Hvordan er det hos oss?

Vår produktportefølje favner bredt og kundene våre kan være alt fra store konsern til små lokale bedrifter. Ansatte hos oss må derfor være meget omstillingsdyktig og evne å jobbe dedikert og målrettet med alle typer oppgaver som naturlig faller inn under ditt ansvarsområdet.
Din styrke er nettopp dette. Du ser det store bildet selv når du er nedlesset i rutineoppgaver, og vet at rundt neste sving kommer det noe langt mer spennende å ta tak i.

Hvem er du?

Som person er du engasjert og tydelig. Du er trygg på deg selv og utstråler kompetanse, engasjement og et brennende ønske om å skape verdi for kunden hver gang du deltar i et prosjekt. Du fungerer like godt som lead på en kunde som del av et team, og du er selvsagt strukturert og har kjennskap til anerkjente prosjektgjennomføringsmetodikker.  Dine initiativ og proaktive tilnærming til kundene  bidrar til sunn økonomi for Netpower og måloppnåelse og verdiskapning for kunden.

Siden kun prosjektledelse hadde blitt kjedelig for deg har du også etablert kompetanse innenfor andre digitale områder. Du ser løsninger og muligheter hvor andre hadde vegret seg for å foreslå og realisere en ide som gir kunden god verdi. Du kjenner til mulighetene ved digital annonsering og er komfortabel med SEM/ – og analyseverktøy som Google Analytics og Adwords.
SEO og effektiv utnyttelse av sosiale medier kanaler er også noe du synes er spennende og kan bruke i kundesammenhenger. Du har kunnskap og erfaring med bruken av publiseringsløsninger og du har gjerne fungert som prosjektleder for implementering av webprosjekter tidligere.

Hva tilbyr vi?

For den rette kandidaten tilbyr vi muligheten til å jobbe med varierte arbeidsoppgaver hvorav mange prosjekter og oppgaver er for store merkenavn. Da vi også satser internasjonalt med flere av våre produkter får du en unik mulighet til å ta del i en satsing som er helt i startgropen. Din kompetanse kan være meget verdifull for oss i forhold til vår globale suksess. Vårt fagmiljø har høy kompetnase så du kommer til å lære mye, men grunnen til at du skal jobbe for oss er fordi vi vil lære av deg også. Vi er opptatt av å ha det gøy på jobb da vi anser dette som en viktig motivasjonsfaktor siden vi tidvis har det meget travelt. Det sosiale miljøet verdsettes og det er høyt under taket. Det forventes faktisk at du gir beskjed om det er noe du brenner inne med. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og stor grad av frihet under ansvar og fleksibilitet.

Ønsket kompetanse

– Relevant høyere utdanning (erfaring kan kompensere for manglende utdanning)

– Genuin interesse og engasjement  for web og internettforankret teknologi
– God forståelse for kundereisen og hva som må til for å oppnå resultater og fornøyde kunder
– Digital native som forstår hvordan man kommer fram til gode brukeropplevelser
– Erfaring med bruk av publiseringsløsninger (eks. nettsider/webshop/forretningsstøtteløsninger, WordPress, Enonic, Magento)
– Proaktiv og med en brennende iver for å skape en god opplevelse og løsning for kunden
– Teknisk forståelse. Du trenger ikke kunne kode selv, men du har forståelse for hvordan teknologi henger sammen

Vi oppfordrer også nyutdannete til å søke da smarte hoder lærer raskt..

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Avdelingsleder Morten Hjelle på e-post: morten.hjelle@netpower.no eller tlf. 992 97 090.

Om arbeidsgiveren

Netpower Web Solutions AS har siden oppstarten i 1995 levert digitale tjenester og produkter til bedriftsmarkedet i Norge. Fra høsten 2017 utvidet vi forretningsideen til også å inkludere leveranser i et globalt marked. Kundeporteføljen består i hovedsak av SMB – privat næringsliv og en del offentlige foretak. Vår fokus er på rådgivning, utvikling, implementering og drift av webløsninger levert over både egenutviklet teknologi og med bruk av hyllevareløsninger. Våre verdier er; stolthet, samarbeid, kompetanse og innovasjon. Vi utfører våre oppdrag med høy kvalitet og kompetanse samtidig som at vi har det gøy på jobb.