Du er her:Home /Digital markedsføring /Webanalyse
Webanalyse2019-01-14T13:58:47+00:00

Innhold

Netpowers webanalyse

En webanalyse har til hensikt å avdekke og definere tiltak som må gjøres med ditt nettsted gjennom å utføre en full «helsesjekk»/analyse av det. Da utarbeider vi en rapport som påpeker både sterke og svake sider med nettstedet.

Ved å utføre denne analysen får vi en oversikt over hvilke utfordringer du står ovenfor i forhold til å øke nettstedets synlighet.

Du vil få en analyse av dine konkurrenters aktiviteter i de digitale mediene, både når det gjelder søkemotorer og sosiale medier.

Vi vil videre anbefale konkrete tiltak som vil bidra til å øke nettsidens synlighet, i henhold til de ønsker og krav som vi vet at søkemotorene stiller.

Videre vil vi anbefale deg konkrete tiltak, både innen optimalisering (SEO) og annen digital markedsføring, som vil gjøre deg mer synlig på internett i forhold til det budsjettet du har.

Det er egentlig ganske brutalt enkelt på internett; finner ikke kunden deg, eksisterer du ikke.

Kort oppsummert er det dette vi kan hjelpe med:

  • Analyser – både teknisk/kode og innhold.
  • Planlegging.
  • Gjennomføring.
  • Rapportering.

Startpakke

  1. Basic installering av Google Analytics på nettsted (tilgang både for Netpower og kunde). (1 timer)
  2. Workshop med kunde (….. timer?)
  3. Implementering og bruk av SEO Software – SEO Moz. (3 timer)
  4. Gjennomgang av informasjon fra Analytics og Moz. (5 timer)
  5. Utarbeidelse av rapport basert på funn + Moz rapport. (5 timer
  6. Forslag til tiltak/SEO-strategi. (2 timer) Eventuelt kjøre forslag til tiltak og digitalmarkedsførings-strategi. (5 timer)

Totalt: 16-19 timer. (15.900-18.900kr)

Lisens pr. mnd. for verktøy: Kr 799,- pr mnd. (en lisens har en kost pris på fra ca. kr 190,- pr mnd. Til så lavt som ca. kr 38,- pr mnd. Flere brukere, fører til lavere kost pris per bruker, http://moz.com/products/pricing )

Løpende SEO retaineravtale: Fra kr. 8.000,- per mnd (fra 8 timer per måned). (minimum 6 måneder)

Jobbing med løpende onsite og offsite SEO tiltak, lenkestrategi og lenkebygging, sende over rapport over hva som er gjort og sende over «branded» Moz rapport.

Kontakt oss