Innhold

Søkemotoroptimalisering – SEO

SEO handler kort fortalt om å øke synligheten i søkeresultatene til Google og andre søkemotorer. De faktorene som er viktige når det kommer til SEO er tekniske, innhold og eksterne. Vi jobber aktivt med SEO for deg, slik at du får så mye utav din nettløsning som mulig.

Søkemotoroptimalisering er viktigere enn noen gang. I dag bruker over 90% av alle brukere på nettet søkemotor for å finne varer og tjenester.
90% av de som bruker Googles søkemotor blar ikke videre til side to i søkeresultatene, derfor er det viktig å være tilstede på side en.

75% av brukerne klikker på organiske resultater på Google, kun 25% klikker annonsene på Google. Bedrifter kan selv gjøre mange enkle grep for å bedre sin plassering på Google.

Det er tre viktige faktorer når det kommer til søkemotor-optimalisering

  1. TEKNISK – Vi utfører en teknisk-analyse slik at løsningen blir tilpasset søkemotorenes retningslinjer. Gode tekniske løsninger belønnes av søkemotorene.
  2. INNHOLD – Hvilke søkebegrep/ord ønsker man å rangere høyt på? Er løsningens innhold tilpasset?
  3. EKSTERNT – Rangeres av mange som den viktigste faktoren for å rangere høyt på organiske søk. Hvem lenker til innholdet ditt? Kjøp av lenker til innholdet dit? Sosiale medier?

Viktigheten av data

Analyse og optimalisering av din løsning er viktig for at du skal kunne oppnå dine mål. Vi bruker måleverktøy som Google Analytics, Google Webmaster Tools og SEOmoz, analyserer og definerer tiltak som det bør jobbes videre med.

Det er konstant endringer og oppstår nye muligheter, som ditt nettsted bør dra nytte av. Dette er noe vi kan rådgi deg som kunde om.

Netpower tilbyr:

  • On site seo: Gi opplæring i skriving for web eller vi kan skrive om/endre nettsiden for kunde.
  • Teknisk analyse: Vi analyserer nettstedet ditt for å finne tekniske endringer som hindrer en god plassering på Google.
  • Definering av mål i samarbeid med kunde.
  • Kobling mot måleverktøy, for eksempel Google Analytics, Google Webmaster Tools og SEOmoz.
  • Analyse g statusrapport. Både teknisk, innhold, søkeord, trafikk, konkurrent, lenker, salg/konvertering.
  • Koordinering og gjennomføring av tiltak. Domenestrategi, teknisk, innhold, lenkestrategi (intern/ekstern), lenkebygging.
  • Jevnlig måling og rapportering.

Kontinuerlig forbedring

Søkemotoroptimalisering er en jobb som aldri vil ta slutt. Det er ingen som kan garantere deg resultater når det gjelder plassering i søkeresultater eller at du beholder den ønskede rangering. Vi jobber på en systematisk måte med forbedringer og i tillegg bruker vi den nyeste kunnskapen og verktøyene.

Kontakt oss i dag og få en time gratis med digital markedsfører!
Fyll ut kontaktskjemaet til venstre eller send en epost til salg[krøllalfa]netpower.no

Kontakt oss