mann på byggeplass med gravearbeid

Har du erfaring fra bygg og anlegg og har lyst til å erobre bransjen fra tech-siden?

RockExchange er Netpowers egenutviklede softwareprodukt for gjenvinning av overskuddsmasser fra bygg- og anleggsvirksomhet.

Vi søker deg som er kjent med hvordan bransjen arbeider i dag og som kan selge inn et helt nytt digitalt verktøy for effektiv forvaltning av masser – både for å redusere kostnader, men også for å redusere CO2-utslipp fra transport.

Må ha erfaring fra kundeoppfølging

Som Business Developer skal du skape en kundeportefølje for RockExchange. Produktet er fortsatt under utvikling og jo flere kunder vi får signert, jo flere ressurser kan vi investere i videre produktutvikling.

Bærekraft og gjenbruk er i aller høyeste grad på dagsorden i bransjen, men digitale løsninger for bærekraftig masseforvaltning er fortsatt ganske nytt og ukjent. Frem til nå har vi brukt tid på å komme i dialog med relevante aktører for å bygge kjennskap til produktet og merkevaren.

Det er ikke et krav fra vår side at du må ha erfaring fra salg av IT-løsninger. Det viktigste for oss er at du kan navigere både på byggherrene i privat og offentlig sektor (fylkeskommuner og kommuner), og på utførende aktører som er en del av verdikjeden; som entreprenører, massetransport, pukkverk, mottak og deponi.

Du skal skaffe oss verdifull innsikt

Ansvarsområdet ditt skal ikke være begrenset til salgsaktiviteter og kundeoppfølging – vi ønsker at du også skal jobbe tett med vår produkteier i videreutviklingen av produktet. Innsikten som du får fra kunder og andre interessenter er verdifull for vår produktutvikling, og vi trenger noen som både kan identifisere og kommunisere behovene i markedet.

Denne delen av stilingen krever at du har evnen til å drive prosjektaktiviteter fremover. Du må også kunne sette deg inn i relevant lovverk og forstå produktets bruksområder i ulike virksomheter.

På hovedkontoret vårt på Forus er vi 40 ansatte med en særskilt interesse for teknologi. For å lykkes i denne rollen, og for å trives hos oss, kommer du ikke utenom at du må ha en viss interesse og nysgjerrighet for IT-systemer.

Vi blir superfornøyde hvis du i tillegg har utdanning og/eller arbeidserfaring som er relevant for bransjen vi jobber mot, for da kan resten av teamet fokusere på det de er best på – nemlig det tekniske.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Høyere relevant utdannelse.
  • Minimum to års erfaring fra lignende stilling.
  • Erfaring fra entreprenør-/bygg- og anleggsbransjen.
  • Flytende norsk, muntlig og skriftlig. Gode engelskkunnskaper.

What’s in it for you?

  • Du får sette ditt preg på en nyopprettet stilling.
  • Du får jobbe med et spennende nytt satsingsområde i Netpower.
  • Du får jobbe med et team med stor kompetansebredde innenfor teknologi og produktutvikling.
  • Du får muligheten til å sparre med andre erfarne selgere i Netpower.
  • Du får en selvstendig rolle hvor du i stor grad styrer din egen arbeidsdag.
  • Du får jobbe med en hyggelig og begavet gjeng som har det gøy på jobb!

Søk på stillingen

Høres dette interessant ut, så hiv deg rundt og søk på stillingen. Vi vurderer kandidater fortløpende og kan ta en beslutning raskt.

Send oss gjerne din CV, søknadsbrev og lenke til din LinkedIn-profil til rekruttering@netpower.no.

Søkere uten søknadsbrev, eller søknader levert på engelsk, vil ikke bli vurdert.

Spørsmål om stillingen

Cathrine Knag
HR Manager
902 92 453
cathrine.knag@netpower.no

Bli kjent med oss!

Les mer om hvordan det er å jobbe i Netpower.

Jobb hos oss

Stillingsinfo

Ansettelesform: Fast, heltid

Arbeidssted: Sandnes

Stillingen ble lyst ut 12.04.2023