Mange jobber fra flere forskjellige steder og er avhengig av tilgang til både data og filer. Da er det viktig med en god ASP-løsning som er sikker og brukervennlig.

Å jobbe med datatjenester via en ASP-leverandør er ikke et nytt fenomen. Enkelt forklart logger man seg på via en tynnklient eller laptop, og får opp det samme skrivebordet uansett hvor man matte befinne seg i verden. Her har man tilgang til all programvare og dataområder som man ellers har på kontoret.

Et nyere begrep for dette, som for øvrig inkluderer et bredere spekter av tjenester, er «Cloud Computing».

Vi ser også hvordan fleksibilitet etterspørres og Netpower har som målsetning å være en tjenesteleverandør som skaper en god opplevelse for kundene våre. I hovedsak handler dette om at vi tilpasser oss kunden, og ikke omvendt.

ASP Grunnpakke
Netpower sin ASP grunnpakke skiller seg ut på en rekke områder sammenlignet med andre leverandører og gir deg en rask og god måte å komme i gang med ASP:

•    Tjenesten leveres både med Citrix og Microsoft RDP, noe som gir kunden økt fleksibilitet i forhold til funksjon og kostnadsbilde.
•    Grunnpakken inneholder Netpower FileCloud, og gir brukerne tilgang på bedriftens delte filområder også på nettbrett og mobil.
•    Lavt prisnivå! Sammen med leveranser av høy kvalitet, evner vi å beholde moderate priser. Få kunder eller installasjoner er like – pris bør derfor også være tilpasset.
•    Vår servicedesk er bemannet fra kl 08 – 22 alle årets dager. Våre kunder opplever at vi er svært tilgjengelige og raske til å finne gode løsninger.

Fordelene med ASP
Fordelene med ASP-drift er mange og det er ikke uten grunn at stadig flere bedrifter går over til en ASP-løsning.

Med en ASP-løsning fra Netpower vil din bedrift få forutsigbare og lavere it kostnader, bedre arbeidsflyt for brukerne, garantert oppetid, sikrere backup og rask system recovery.

Netpower bistår med support og har et eget kundesenter som du kan ta kontakt med for å få hjelp. Dermed er det ingen grunn til å bekymre seg for IT-systemene til selskapet, men heller fokusere på det som er kjernevirksomheten din.

Ta kontakt med en av våre ASP-konsulenter for å finne ut hvordan Netpower kan effektivisere hverdagen for din bedrift!

Netpower-kunder sier:

«Vi i Sportsdeal ønsket å satse på en større og mer erfaren webleverandør. Valget var relativt enkelt. Vi valgte en testvinner! Netpower sitter på svært mye kunnskap som vi kan benytte i vår nettbutikk, også i fremtiden. Vi er svært fornøyde med sluttresultatet og ser frem til videre samarbeid.»  

Øyvind Tørre, Sportsdeal 
Spørsmål?

Jan Erik Gausdal
Selger Datacenter
51 95 80 22