Aktuelt

Effektivt og brukervennlig kvalitetssystem

Netpower Kvalitet er et nettbasert kvalitetsstyringssystem som effektiviserer og forenkler forbedringsarbeid og internkontroll i virksomheten. 
Netpower Kvalitet er bygd opp med moduler for dokumentstyring, avvikshåndtering, risikoanalyser og årshjul. 

Modulene er samvirkende, men kan også benyttes hver for seg. Med Netpower Kvalitet har bedriften et fullverdig kvalitetsstyringssystem som ivaretar behov og offentlige dokumentasjonskrav.

Kvalitetssystemet er benyttet hos både store og mindre virksomheter. Felles for alle er at Netpower Kvalitet bidrar til forbedret internkontroll og kvalitetsstyring med mer oversiktlig  drift og kontroll.

Netpower Kvalitet benytter et responsivt webdesign som automatsik tilpasser seg brukerens skjermstørrelse og passer like godt til PC, mobil og nettbrett. Systemet tilbyr også native applikasjoner for iOS og Android.

For å lese mer om produktet klikk her.

Les mer Les mer

ASP er fremtidens måte å jobbe på

Mange jobber fra flere forskjellige steder og er avhengig av tilgang til både data og filer. Da er det viktig med en god ASP-løsning som er sikker og brukervennlig.
Å jobbe med datatjenester via en ASP-leverandør er ikke et nytt fenomen. Enkelt forklart logger man seg på via en tynnklient eller laptop, og får opp det samme skrivebordet uansett hvor man matte befinne seg i verden. Her har man tilgang til all programvare og dataområder som man ellers har på kontoret.

Et nyere begrep for dette, som for øvrig inkluderer et bredere spekter av tjenester, er «Cloud Computing».

Vi ser også hvordan fleksibilitet etterspørres og Netpower har som målsetning å være en tjenesteleverandør som skaper en god opplevelse for kundene våre. I hovedsak handler dette om at vi tilpasser oss kunden, og ikke omvendt.

ASP Grunnpakke
Netpower sin ASP grunnpakke skiller seg ut på en rekke områder sammenlignet med andre leverandører og gir deg en rask og god måte å komme i gang med ASP:

•    Tjenesten leveres både med Citrix og Microsoft RDP, noe som gir kunden økt fleksibilitet i forhold til funksjon og kostnadsbilde.
•    Grunnpakken inneholder Netpower FileCloud, og gir brukerne tilgang på bedriftens delte filområder også på nettbrett og mobil.
•    Lavt prisnivå! Sammen med leveranser av høy kvalitet, evner vi å beholde moderate priser. Få kunder eller installasjoner er like – pris bør derfor også være tilpasset.
•    Vår servicedesk er bemannet fra kl 08 – 22 alle årets dager. Våre kunder opplever at vi er svært tilgjengelige og raske til å finne gode løsninger.

Fordelene med ASP
Fordelene med ASP-drift er mange og det er ikke uten grunn at stadig flere bedrifter går over til en ASP-løsning.

Med en ASP-løsning fra Netpower vil din bedrift få forutsigbare og lavere it kostnader, bedre arbeidsflyt for brukerne, garantert oppetid, sikrere backup og rask system recovery.

Netpower bistår med support og har et eget kundesenter som du kan ta kontakt med for å få hjelp. Dermed er det ingen grunn til å bekymre seg for IT-systemene til selskapet, men heller fokusere på det som er kjernevirksomheten din.

Ta kontakt med en av våre ASP-konsulenter for å finne ut hvordan Netpower kan effektivisere hverdagen for din bedrift!

Les mer Les mer

Netpower flytter til Stokkamyrveien

Netpower Stavanger har flyttet til nye lokaler i Stokkamyrveien 13.
Etter å ha hatt kontor på Forus i snart 15 år har Netpower nå flyttet til nye, moderne lokaler i Stokkamyrveien 13.

De nye lokalene er bare omlag 3 km unna de gamle og Netpower opprettholder sitt solide nærvær i Stavanger-området hvor vi har så mange gode kunder.

- De nye lokalene våre er tilpasset Netpower og er et utmerket utgangspunkt til å ta vare på eksisterende kunder samt ta i mot nye kunder som ønsker tjenester eller rådgivning fra Netpower, sier salgssjef i Netpower Morten Hjelle.

I de nye lokalene sitter Netpower Web Solutions og Netpower Datacenter og en fortsatt tett kobling gir et godt grunnlag til å tilby både hosting og web til kunder. Netpower er en totalleverandør som hjelper deg med oppsett, design, hosting og drift.

Kom gjerne innom våre nye lokaler for en hyggelig prat. 


Les mer Les mer

Google din bedrift med Google Min Bedrift

På tirsdag lanserte Google « Google Min Bedrift» (Google Business) som skal gjøre det enklere og raskere for bedrifter å komme på nett. Les mer om hvordan du gjør det og fordelene her.

Først, dette er egentlig ikke en ny tjeneste fra Google, men pakket inn og presentert på nytt. Fordelen er nå at flere registreringer er samlet slik at det blir raskere for nye bedrifter å bli synlig på alle Google sine tjenester.

Google Min Bedrift er altså Google Steder eller Google+ Sider som i tillegg til Google Maps og selve søket er samlet.

 

Hvorfor gjøre dette?

Har du en bedrift som ønsker å være synlig, tiltrekke seg kunder eller selge produkter/tjenester er det avgjørende å være synlig på Google.

- Vi anbefaler at bedrifter registrerer seg i både Google Maps og Google+ for å få best mulig synlighet. Nå som Google har gjort det lettere er det ingen grunn til å ikke gjøre det, sier kommunikasjonsansvarlig i Netpower Erik Storm.

Det å være registrert i kartet til Google oppleves ofte som positivt for mange brukere og gjøre det lettere å finne frem. Er bedriften din litt aktiv kan regelmessige innlegg på Google+ vise seg å være en god investering i tid og synlighet.

Ønsker man ytterligere synlighet kan gode annonser via AdWords gir bedriften relevant og lønnsom trafikk. Her blir mulighetene stadig bedre for å skreddersy annonseringen.

 

Hvorfor gjør Google dette?

Jo flere bedrifter som er synlig via Google jo mer relevante søkeresultater kan Google vise deg. Spesielt i Google Maps vil flere bedrifter kunne gi Google rom for flere annonser som er så sentralt i inntektene til Google.

Det er derfor helt gratis å registrere bedriften din på Google Min Bedrift – og hvis du tjener på det er det jo helt greit at Google også tjener på det.

Ønsker du å registrere bedriften din selv går du til http://www.google.no/business/ hvis ikke kan du ta kontakt med Netpower som kan hjelpe deg.

Les mer Les mer

Netpower på Kvalitet- og Risikodagene 2014

Netpower skal også i år være tilstede på Kvalitet- & Risk-dagene den 5.-6. juni med stand.
Kvalitet- & Risk-dagene blir arrangert av Norsk Forening for Kvalitet og Risikostyring på Holmenkollen Park Hotel Rica torsdag 5. - fredag 6. juni.

Programmet tar for seg en rekke spennende temaer innen kvalitetssystemer og risikostyring med foredragsholdere fra blant annet Statoil, Luftfartstilsynet og NAV.

Netpower skal ha stand (plass 12) hvor vårt Avvikssystem og eHåndbok vil bli vist frem.

Netpower leverer blant annet eHåndbok til Oslo Universitetssykehus HF, Vestre Viken HF og Nedre Romerike Vannverk.

Vi ser frem til to dager med presentasjoner og møter med spennende mennesker. 

Les mer Les mer

Bestill enkelt hos Minilageret - også på mobilen

Nye nettsider til Minilageret har gjort det enkelt å bestille lagringsplass uansett om du bruker PC, lesebrett eller mobilen.
Har du noen gang tenkt at du gjerne skulle hatt litt mer lagerplass til ting du ønsker å beholde, men ikke bruker hver dag. Dette kan Minilageret hjelpe deg med og tilbyr leie av små og store lagerboder.

Netpower har i samarbeid med selskapet laget nye nettsider. Det var spesielt to ting som var viktig når nye nettsider skulle lages; enkel bestilling og responsivt design.

Med responsivt design fungerer nettsidene like godt på mindre skjermer som mobiltelefoner og det er en tydelig trend at flere og flere surfer med mobilen og lesebrett. Minilageret har i dag rundt hver tredje besøkende fra mobile enheter, men denne ventes å øke markant i tiden fremover.

- De nye nettsidene våre er blitt veldig fine og brukervennlige. Spesielt det at de nå er tilpasset mobiler og lesebrett er en klar bedring og viktig for oss, forteller Vegard Johansen, Markedsansvarlig i Minilageret AS.

Netpower har designet nettsiden og vært ansvarlig for hele prosessen fra start til mål.

- Designet er fint og vi syntes prosessen med Netpower har vært god, sier Vegard Johansen.

Ta en titt på nettsiden her:  www.minilageret.as
Les mer Les mer