Netpower har levert nettbutikk til Juvelen.

Netpower har designet, utviklet og levert en komplett nettbutikk til Juvelen Gullsmed. Nettbutikken gir en oversiktlig presentasjon av produktene med mulighet til å trekke frem bestselgere og populære varer.

Kunder kan logge inn med Facebook som gjør det raskere og enklere å handle.

«Da vi skulle etablere Juvelen nettbutikk satte vi oss mål om å bli best på kjøpsopplevelse i vår bransje. Vi vurderte flere nettbutikkleverandører, og valget falt på Netpower. De fremsto med stor troverdighet og et utviklermiljø som kunne være med å realisere våre målsetninger. Juvelen nettbutikk er nå lansert, og vi har fått en nettbutikk som innfrir, og som vi er veldig godt fornøyd med.» 

Henrik Horni, Juvelen Norge AS

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.juvelen.no

Om Juvelen Gullsmed:
Juvelen Gullsmed er en av landets ledende gullsmedkjeder med 50 butikker over hele landet og nettbutikken juvelen.no. Her finner du elegante smykker og ur til både han og henne.

I tillegg til å selge smykker og klokker, utfører Juvelen også reparasjon av smykker, perletreing, gravering, taksering, reperasjon av klokker, batteriskift og tilpasning av lenker.

Netpower-kunder sier:

«Da vi skulle etablere Juvelen nettbutikk satte vi oss mål om å bli best på kjøpsopplevelse i vår bransje. Vi vurderte flere nettbutikkleverandører, og valget falt på Netpower. Vi har fått en nettbutikk som innfrir, og som vi er veldig godt fornøyd med.»  

Henrik Horni, Juvelen Norge AS 
Spørsmål?

Morten Hjelle
Avdelingsleder
992 97 090