Netpower har levert nettbutikk til Juvelen.

Netpower har designet, utviklet og levert en komplett nettbutikk til Juvelen Gullsmed. Nettbutikken gir en oversiktlig presentasjon av produktene med mulighet til å trekke frem bestselgere og populære varer.

Kunder kan logge inn med Facebook som gjør det raskere og enklere å handle.

«Da vi skulle etablere Juvelen nettbutikk satte vi oss mål om å bli best på kjøpsopplevelse i vår bransje. Vi vurderte flere nettbutikkleverandører, og valget falt på Netpower. De fremsto med stor troverdighet og et utviklermiljø som kunne være med å realisere våre målsetninger. Juvelen nettbutikk er nå lansert, og vi har fått en nettbutikk som innfrir, og som vi er veldig godt fornøyd med.» 

Henrik Horni, Juvelen Norge AS

Løsninger/Tjenester levert av Netpower:


Les mer på www.juvelen.no

Om Juvelen Gullsmed:
Juvelen Gullsmed er en av landets ledende gullsmedkjeder med 50 butikker over hele landet og nettbutikken juvelen.no. Her finner du elegante smykker og ur til både han og henne.

I tillegg til å selge smykker og klokker, utfører Juvelen også reparasjon av smykker, perletreing, gravering, taksering, reperasjon av klokker, batteriskift og tilpasning av lenker.

Netpower-kunder sier:

«Vi i Sportsdeal ønsket å satse på en større og mer erfaren webleverandør. Valget var relativt enkelt. Vi valgte en testvinner! Netpower sitter på svært mye kunnskap som vi kan benytte i vår nettbutikk, også i fremtiden. Vi er svært fornøyde med sluttresultatet og ser frem til videre samarbeid.»  

Øyvind Tørre, Sportsdeal 
Spørsmål?

Morten Hjelle
Avdelingsleder
992 97 090