Om oss
Netpower ble stiftet i 1995 og har i en årrekke levert en rekke løsninger til både små og store kunder.
Med 18 års erfaring har Netpower etablert seg som en av de store leverandørene av nettløsninger, serverdrift og hosting. Vi har utviklet et sett av nyttige forretningsløsninger under Dashboard-paraplyen.

Fleksible, nettbaserte løsninger gjør det mulig for oss å implementere et brett spekter av systemer for våre kunder. Vi tar de ferdigutviklede løsningene og modifiserer dem etter kundenes behov. De kan også enkelt integreres med seg selv og med løsninger fra andre leverandører. Vi implementerer for enhver platform og for ethvert medium.
 
Gode ansettelser, fleksible løsninger og sunn forretningsdrift har sørget for at vi har befestet vår solide posisjonen. Dette er prinsippene vi lever etter og det er disse prinsippene som gir oss tyngde og tillit i markedet. Våre kunder vet bakgrunnen vår og de vet at vi kommer til å være der i årene som kommer. Vi har over 1000 leveranser bak oss, med egne løsninger, skreddersøm, design og integrasjon.
 
Totalt er vi er nå omlag 80 dedikerte medarbeidere i Stavanger, Oslo, Bergen og Vietnam.

Les om alt vi kan levere til deg under Løsninger eller se Systemutvikling om vi skal lage noe sammen. Vi kan naturligvis også ta vare på det for deg i vårt datasenter som tilbyr hosting og domene.