Annonsering på digitale flater kan målrettes og gir god synlighet. Netpower hjelper deg med kampanjer som gir deg mer salg og verdi.

Viste du at du kan annonsere målrettet mot kjønn, aldersgrupper eller geografi? Annonser på internett kan settes opp til å treffe svært målrettet. 

Netpower bistår deg med annonsering som fungerer for deg. Enten dette er tekstannonser rettet mot hva folk søker etter, bannere på nettsider eller mobil app'er eller synlighet i kartet som viser hvor du holder til.

Med Remarketing kan du være ekstra synlig mot brukere som har vært innom nettsiden din og vise disse egne annonser. Vi ser ofte svært god effekt av å annonsere mot brukere som vet hvem du er og dette kan hjelpe deg med å øke antall salg i nettbutikken eller komme i kontakt med potensielle kunder.

Gjennom AdWords kan du annonsere for å bygge merkevaren eller salg at konkret produkt. Du kan få høy synlighet på hos Google og andre relevante nettsteder. Har du nettbutikk kan hele eller deler av butikken din legges ut i Google Merchant Center og være synlig når folk leter etter det du selger. Målrettet og effektiv annonsering!

Annonsering i sosiale kanaler som Facebook, LinkedIn og Twitter er også en mulighet, gjerne i kombinasjon med annet innhold. Her hjelper Netpower deg hele veien til å nå målene dine.

Prøv i dag og se resultatene umiddelbart.

Kontakt oss i dag og få en time gratis med digital markedsfører! 
Fyll ut kontaktskjemaet til venstre eller send en epost til salg[krøllalfa]netpower.no
Netpower-kunder sier:

«Netpower har sammen med oss utviklet og levert en profesjonell nettside med tilhørende back-office løsning. Vi er veldig fornøyd med det gode samarbeidet og vi har fått god hjelp til å finne de riktige løsningene for oss. Vi har fått raske tilbakemeldinger, god service og hjelp med en gang. Netpower består av veldig hyggelig folk som vi gjerne anbefaler videre til andre.»  

Siri Halle, Learn2 Gruppen AS 
Spørsmål?

Morten Hjelle
Avdelingsleder
992 97 090