Løsninger
Nettbaserte løsninger som gjør din hverdag enklere. Vi har utviklet et brett spekter av løsninger som hjelper deg i din daglige kommunikasjon, eksternt og internt, og som gjør det enkelt å holde orden på dine interne rutiner. 
Løsningene er brukervennlige, tilgjengelige og full av verdifull funksjonalitet så du kan vokse med den når behovet oppstår. Det er ingen begrensinger på innholdsmengde, sider eller menypunkter. Alle våre Dashboardløsninger integreres enkelt med hverandre og mange er nyttige sammen.

Skreddersøm eller standard
Vi leverer skreddersydde løsninger eller standard, predefinerte malverk. De passer for alle typer bedrifter uansett ambisjonsnivå, størrelse og budsjett. Fordi Dashboard er så fleksibel er det enkelt å tilpasse til det du behøver. Vi kan implementere løsningene våre med responsivt design som gjør at det er like brukervennlig på datamaskin som på mobiltelefon og nettbrett.

Løsninger du kan vokse med
Fordi løsningene har stor fleksibilitet kan man enkelt utvide både med ny funksjonalitet og tjenester. Dette er en fornuftig tilnærming når man skal ta i bruk nye IT-løsninger. Start med en løsning du blir trygg på og etabler rutiner for bruk før du utvider på nye områder. Fordi våre løsninger er bygget innenfor samme rammeverk og med fokus på brukervennlighet så er arbeidsrutinene enkle å etablere.

Klare synergier med integrasjon
Løsningene våre er bygget på samme rammeverk og kan enkelt integreres med hverandre. Våre kunder drar klare synergier gjennom å ha informasjonen samlet på ett sted. Ved å for eksempel integrere kundeoppfølgingssystem(CRM) med nettbutikken får man automatisk transaksjonsoversikt og fyldig informasjon om den enkelte kunden. Da kan man også kommunisere mer personlig med kunden ved å integrere mot en løsning for nyhetsbrev.

Vi står klare til å hjelpe deg med små og store prosjekter. Finner du ikke akkuratt det du leter etter er det bare å ta kontakt da vi alltid er åpen for spennende muligheter.