Online Backup

Det er mange eksempler på bedrifter som har møtt på store utfordringer som følge av tap av viktig data, enten ved brann, innbrudd eller tekniske feil. Du kan være trygg på at du ikke møter på slike utfordringer, med en stabil og sikker online backup fra Netpower.

Veldig mange små og mellomstore bedrifter har behov for backup av datamengder som er under 10 GB. Er du usikker på behovet for din bedrift, anbefaler vi deg å starte på 10 GB, eller å kontakte oss for en vurdering. Uansett hva du velger er det enkelt å skalere lagringsplassen om behovet skulle endre seg.

Priser

Lagringsplass Pris mnd
Inntil 10GB 290,-
Inntil 30GB 590,-
Inntil 50GB 690,-
Inntil 100GB 990,-
Inntil 200GB 1 490,-
Inntil 300GB 1 790,-
Inntil 500GB 2 490,-
Inntil 700GB 2 990,-
Mailbox Backup 5,- pr. stk

Hvorfor Online Backup?

  • Ingen tap av data ved innbrudd, brann eller tyveri
  • Automatisk backup hver dag, hele året
  • Kryptert datastrøm mellom kunde og vårt datasenter
  • Last ned (gjenopprett) filer online eller få filene sendt over på lagringsmedium
  • Ingen vedlikeholdsarbeid etter at løsningen er satt opp
  • Brukervennlig og enkelt, lett å komme i gang

Detaljer om løsningen

Online backup fra Netpower ivaretar enkel, sikker og stabil backup av dine data, enten det er filer, Exchange database/mailboks, MS SQL eller MY SQL. Vår løsning er støttet av Windows, Linux og Mac OS.

Tilgang til webgrensesnitt sørger for at man har god oversikt og styring for egne backupsett, samt mulighet for nedlasting og gjenoppretting.

Løsningen er tilgjengelig hele døgnet, 365 dager i året. Lokalt installert applikasjon hjelper deg med å styre hva det skal tas backup av, på hvilke tidspunkt, og hvor lenge data skal oppbevares (historikk).


Gjenoppretting av data gjør man fra samme applikasjon. Ved behov kan man også få tilsendt disk med backup på. All overføring av data mellom kunde og vårt datasenter er kryptert, og det er bare kundens krypteringsnøkkel som kan åpne backupsettet og gjøre det lesbart.

Merk at kunden oppretter denne nøkkelen selv og at Netpower dermed ikke har lesetilgang på data i backupsettet.

Løsningen er plassert i et av våre datarom med svært strenge sikkerhetsrutiner og redundans i forhold til strøm og datalinjer.