Nå har veldedige organisasjoner muligheten til å nå ut med sitt budskap og annonsere for over 50.000 kroner pr måned hos Google.

Annonsering på Google er svært effektivt for å nå ut til en bestemt målgruppe med sitt budskap. Ved å kun være synlig på utvalgte søkeord og setninger kan man styre hvem man ønsker å nå.

Frem til nå har organisasjoner med veldedige formål måttet betale på lik linje med kommersielle bedrifter. Men ikke nå lengre. 

Google har nå lansert Google Grants i Norge som gir ideelle organisasjoner en fantastisk mulighet til å markedsføre sitt budskap. For å få denne muligheten stiller Google en rekke krav om både hvem du er og hvordan annonseringen utføres.

Det stilles krav til både hvordan annonsene skal se ut, hva de kan inneholde og ikke minst hvilke søkeord som kan kobles mot annonsene.

  • et dagsbudsjett på 329 USD, tilsvarende ca. 10 000 USD i måneden
  • må være registrert i Frivillighetsregisteret eller hos Skatteetaten
  • annonsene må ta utgangspunkt i organisasjonens mandat
  • annonsene kan kun kobles mot én nettadresse
  • det må være løpende aktivitet på kontoen
  • må ha et fungerende nettsted med fyldig innhold

Netpower sine eksperter på AdWords kan hjelpe deg med å utnytte mulighetene som Google Grant tilbyr. Vi hjelper deg kvalifisere og drive markedsføringen slik at du oppnår dine mål.

Netpower-kunder sier:

«Netpower har sammen med oss utviklet og levert en profesjonell nettside med tilhørende back-office løsning. Vi er veldig fornøyd med det gode samarbeidet og vi har fått god hjelp til å finne de riktige løsningene for oss. Vi har fått raske tilbakemeldinger, god service og hjelp med en gang. Netpower består av veldig hyggelig folk som vi gjerne anbefaler videre til andre.»  

Siri Halle, Learn2 Gruppen AS 
Spørsmål?

Morten Hjelle
Avdelingsleder
992 97 090