Nye nettsider til Minilageret har gjort det enkelt å bestille lagringsplass uansett om du bruker PC, lesebrett eller mobilen.

Har du noen gang tenkt at du gjerne skulle hatt litt mer lagerplass til ting du ønsker å beholde, men ikke bruker hver dag. Dette kan Minilageret hjelpe deg med og tilbyr leie av små og store lagerboder.

Netpower har i samarbeid med selskapet laget nye nettsider. Det var spesielt to ting som var viktig når nye nettsider skulle lages; enkel bestilling og responsivt design.

Med responsivt design fungerer nettsidene like godt på mindre skjermer som mobiltelefoner og det er en tydelig trend at flere og flere surfer med mobilen og lesebrett. Minilageret har i dag rundt hver tredje besøkende fra mobile enheter, men denne ventes å øke markant i tiden fremover.

- De nye nettsidene våre er blitt veldig fine og brukervennlige. Spesielt det at de nå er tilpasset mobiler og lesebrett er en klar bedring og viktig for oss, forteller Vegard Johansen, Markedsansvarlig i Minilageret AS.

Netpower har designet nettsiden og vært ansvarlig for hele prosessen fra start til mål.

- Designet er fint og vi syntes prosessen med Netpower har vært god, sier Vegard Johansen.

Ta en titt på nettsiden her:  www.minilageret.as
Netpower-kunder sier:

«Da vi skulle etablere Juvelen nettbutikk satte vi oss mål om å bli best på kjøpsopplevelse i vår bransje. Vi vurderte flere nettbutikkleverandører, og valget falt på Netpower. Vi har fått en nettbutikk som innfrir, og som vi er veldig godt fornøyd med.»  

Henrik Horni, Juvelen Norge AS 
Spørsmål?

Morten Hjelle
Avdelingsleder
992 97 090