Aktuelt

Besøk oss på BETT 2016

BETT er en av verdens største messer for innovasjon og teknologi innen skole- og utdanning. Netpower er selvsagt tilstede med SchoolLink.
BETT 2016 finner sted i London fra den 20. til 23. januar og det forventes 40’000 besøkende.

Netpower er selvsagt også tilstede med SchoolLink på en begivenhet som dette. Kom innom vår stand (C406) for å høre enda mer om våre innovative løsninger rettet mot skolesektoren.

SchoolLink og Netpower

SchoolLink er utviklet av Netpower AS som er et norsk IT-selskap med hovedkontor i Stavanger og avdelinger i Oslo, Bergen og Ho Chi Minh City, Vietnam. Selskapet startet opp i 1995 og består av 60 dedikerte medarbeidere som brenner for teknologi og innovasjon.

SchoolLink er et viktig satsingsområde for Netpower og produktet tilføres med ny funksjonalitet i tett samarbeid med våre kunder.

I Norge er SchoolLink Messenger også kjent som «Meldeboka» som benyttes av skoler i Trondheim kommune. SchoolLink Tracker og Kindergarden har tidligere gått under navnet SFOpro og er allerede i bruk hos flere skoler i Oslo og Bærum kommune.

Mer om SchoolLink finner du her: http://skole.netpower.no


De ulike SchoolLink-produktene

SchoolLink Messenger

SchoolLink Messenger er et meldingssystem som forenkler samhandling og kommunikasjon mellom skolen og elevens hjem. Systemet erstatter tradisjonell kommunikasjon slik som; ranselpost, meldebok, e-post, fraværslapper og SMS. Med alle meldinger samlet på et sted frigjøres tid til undervisning samtidig som at skolen får mer kontroll og oversikt over kommunikasjon mot hjemmet.

SchoolLink er i Trondheim kommune kjent som «Meldeboka» og har fått meget god mottakelse av både skoler og foresatte.

SchoolLink Tracker

SchoolLink Tracker er et elevadministrasjonssystem for mer effektiv drift og kontroll av SFO. Systemet gir de ansatte mer tid til å bruke på barna og reduserer tidsbruken som går med til papirlister og mottak av beskjeder. SchoolLink Tracker gir de ansatte større trygghet i form av oversikt og status på hvor den enkelte elev befinner seg på SFO, og effektiviserer kommunikasjon mot hjemmet.

SchoolLink Tracker er også kjent som «SFOpro» og har allerede vært i bruk på skoler i Oslo og Bærum kommune. «SFOpro» har fått svært god mottakelse av både skoler og foresatte.

SchoolLink Kindergarten

SchoolLink Kindergarten gir din barnehage et komplett dialogsystem hvor barnets foresatte involveres gjennom en brukervennlig mobil- eller webapplikasjon. Hverdagen til de ansatte forenkles og sporing av registrerte hendelser sikrer etterprøvbar kvalitet i driften av barnehagen.

Les mer Les mer

Netpower og Viking FK samarbeider

Netpower og Viking FK har innledet samarbeid.
I inneværende fotballsesong skal Viking FK og Netpower utveksle tjenester. Netpower skal bl.a bidra med sin kompetanse på sosiale medier.
Se mer om samarbeidet på bloggen vår.
Vi vil også legge ut poster på bloggen på hva vi konkret jobber med, så følg med.
Les mer Les mer

ASP er fremtidens måte å jobbe på

Mange jobber fra flere forskjellige steder og er avhengig av tilgang til både data og filer. Da er det viktig med en god ASP-løsning som er sikker og brukervennlig.
Å jobbe med datatjenester via en ASP-leverandør er ikke et nytt fenomen. Enkelt forklart logger man seg på via en tynnklient eller laptop, og får opp det samme skrivebordet uansett hvor man matte befinne seg i verden. Her har man tilgang til all programvare og dataområder som man ellers har på kontoret.

Et nyere begrep for dette, som for øvrig inkluderer et bredere spekter av tjenester, er «Cloud Computing».

Vi ser også hvordan fleksibilitet etterspørres og Netpower har som målsetning å være en tjenesteleverandør som skaper en god opplevelse for kundene våre. I hovedsak handler dette om at vi tilpasser oss kunden, og ikke omvendt.

ASP Grunnpakke
Netpower sin ASP grunnpakke skiller seg ut på en rekke områder sammenlignet med andre leverandører og gir deg en rask og god måte å komme i gang med ASP:

•    Tjenesten leveres både med Citrix og Microsoft RDP, noe som gir kunden økt fleksibilitet i forhold til funksjon og kostnadsbilde.
•    Grunnpakken inneholder Netpower FileCloud, og gir brukerne tilgang på bedriftens delte filområder også på nettbrett og mobil.
•    Lavt prisnivå! Sammen med leveranser av høy kvalitet, evner vi å beholde moderate priser. Få kunder eller installasjoner er like – pris bør derfor også være tilpasset.
•    Vår servicedesk er bemannet fra kl 08 – 22 alle årets dager. Våre kunder opplever at vi er svært tilgjengelige og raske til å finne gode løsninger.

Fordelene med ASP
Fordelene med ASP-drift er mange og det er ikke uten grunn at stadig flere bedrifter går over til en ASP-løsning.

Med en ASP-løsning fra Netpower vil din bedrift få forutsigbare og lavere it kostnader, bedre arbeidsflyt for brukerne, garantert oppetid, sikrere backup og rask system recovery.

Netpower bistår med support og har et eget kundesenter som du kan ta kontakt med for å få hjelp. Dermed er det ingen grunn til å bekymre seg for IT-systemene til selskapet, men heller fokusere på det som er kjernevirksomheten din.

Ta kontakt med en av våre ASP-konsulenter for å finne ut hvordan Netpower kan effektivisere hverdagen for din bedrift!

Les mer Les mer

Netpower flytter til Stokkamyrveien

Netpower Stavanger har flyttet til nye lokaler i Stokkamyrveien 13.
Etter å ha hatt kontor på Forus i snart 15 år har Netpower nå flyttet til nye, moderne lokaler i Stokkamyrveien 13.

De nye lokalene er bare omlag 3 km unna de gamle og Netpower opprettholder sitt solide nærvær i Stavanger-området hvor vi har så mange gode kunder.

- De nye lokalene våre er tilpasset Netpower og er et utmerket utgangspunkt til å ta vare på eksisterende kunder samt ta i mot nye kunder som ønsker tjenester eller rådgivning fra Netpower, sier salgssjef i Netpower Morten Hjelle.

I de nye lokalene sitter Netpower Web Solutions og Netpower Datacenter og en fortsatt tett kobling gir et godt grunnlag til å tilby både hosting og web til kunder. Netpower er en totalleverandør som hjelper deg med oppsett, design, hosting og drift.

Kom gjerne innom våre nye lokaler for en hyggelig prat. 


Les mer Les mer

Google din bedrift med Google Min Bedrift

På tirsdag lanserte Google « Google Min Bedrift» (Google Business) som skal gjøre det enklere og raskere for bedrifter å komme på nett. Les mer om hvordan du gjør det og fordelene her.

Først, dette er egentlig ikke en ny tjeneste fra Google, men pakket inn og presentert på nytt. Fordelen er nå at flere registreringer er samlet slik at det blir raskere for nye bedrifter å bli synlig på alle Google sine tjenester.

Google Min Bedrift er altså Google Steder eller Google+ Sider som i tillegg til Google Maps og selve søket er samlet.

 

Hvorfor gjøre dette?

Har du en bedrift som ønsker å være synlig, tiltrekke seg kunder eller selge produkter/tjenester er det avgjørende å være synlig på Google.

- Vi anbefaler at bedrifter registrerer seg i både Google Maps og Google+ for å få best mulig synlighet. Nå som Google har gjort det lettere er det ingen grunn til å ikke gjøre det, sier kommunikasjonsansvarlig i Netpower Erik Storm.

Det å være registrert i kartet til Google oppleves ofte som positivt for mange brukere og gjøre det lettere å finne frem. Er bedriften din litt aktiv kan regelmessige innlegg på Google+ vise seg å være en god investering i tid og synlighet.

Ønsker man ytterligere synlighet kan gode annonser via AdWords gir bedriften relevant og lønnsom trafikk. Her blir mulighetene stadig bedre for å skreddersy annonseringen.

 

Hvorfor gjør Google dette?

Jo flere bedrifter som er synlig via Google jo mer relevante søkeresultater kan Google vise deg. Spesielt i Google Maps vil flere bedrifter kunne gi Google rom for flere annonser som er så sentralt i inntektene til Google.

Det er derfor helt gratis å registrere bedriften din på Google Min Bedrift – og hvis du tjener på det er det jo helt greit at Google også tjener på det.

Ønsker du å registrere bedriften din selv går du til http://www.google.no/business/ hvis ikke kan du ta kontakt med Netpower som kan hjelpe deg.

Les mer Les mer

Netpower på Kvalitet- og Risikodagene 2014

Netpower skal også i år være tilstede på Kvalitet- & Risk-dagene den 5.-6. juni med stand.
Kvalitet- & Risk-dagene blir arrangert av Norsk Forening for Kvalitet og Risikostyring på Holmenkollen Park Hotel Rica torsdag 5. - fredag 6. juni.

Programmet tar for seg en rekke spennende temaer innen kvalitetssystemer og risikostyring med foredragsholdere fra blant annet Statoil, Luftfartstilsynet og NAV.

Netpower skal ha stand (plass 12) hvor vårt Avvikssystem og eHåndbok vil bli vist frem.

Netpower leverer blant annet eHåndbok til Oslo Universitetssykehus HF, Vestre Viken HF og Nedre Romerike Vannverk.

Vi ser frem til to dager med presentasjoner og møter med spennende mennesker. 

Les mer Les mer